J. Zejda 16.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý zápas pro Stařeč


Branky


16. J. Zejda
15

Jakub Zejda vystřelil Starči důležité vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí si vedení pohlídali



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Pro nás velmi důležité body, i když dle průběhu utkání by remíza byla spravedlivější. Mladý tým hostů byl dopředu velmi nebezpečný, herně ukazoval kvalitu ale, naštěstí pro nás, jejich finální fáze a zakončení už tak kvalitní nebylo. To asi vysvětluje proč tento tým je v tabulce tak nízko, tam určitě nepatří. Z naší strany to nebyl žádný mimořádný výkon, chyběla mezihra, zklidnění hry, lepší pohyb, lepší zakončení. Přesto, obdobně jako soupeř, jsme si vypracovali řadu příležitostí, které jsme však nedotáhli do konce. Utkání klidně mohlo skončit 5 : 5. Opět nám moc nefungovala defenzivní činnost týmu (nic na tom nemění nula obdržených branek), paradoxně po vyloučení kapitána Kaňky jsme v deseti hostům možná dovolili méně než v jedenácti. Nakonec musím vyzdvihnout výkon našeho brankáře Rohonyho, věkem ještě dorostenec, skvěle vybíhal, rozehrával a tentokrát byl bezchybný i na „čáře“. Formu také prokázal náš střelec podzimu Zejda, jen škoda, že jeho lob přes brankáře se vytočil jen na tyč, mohl být opět dvougólový.

SK Pernštejn Nedvědice
Ladislav Trdý (hráč): Zápasu by nejspíš slušela remíza, ale jak už je u nás známo, zakončovaní akcí bylo trestuhodné. Neřekl bych, že by jeden z týmu soupeře přehrával. Domácí byli kompaktní vzadu a my se těžko dostávali do akcí. Jsme si vědomi, že v nižších soutěžích se stávají chyby a patří to fotbalu, ale takový guláš jaký z toho vytvořil hlavní sudí, chvílemi nedokázali pochopit ani páni pomezní. Máme velmi mladý tým a dělá nám problém překousnot i nechtěné křivdy, které k fotbalu patří a uklidnit naši hru. Kamarádské rozhovory a snad o hodinu opožděné vyloučení domácího kapitána nemá cenu ani komentovat. Na příští zápas se musíme lépe připravit a ubojovat doma všechny body.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
F. Rohony [-] - J. Zejda [-] (90. D. Kašiár [-] ) , M. Bříza [-] , J. Dolníček [-] (69. J. Müller [-] ) , F. Strouha [-] (90. . Havlíček [-] ) , M. Kaňka [-] , D. Lorenc [-] , J. Svoboda [-] , L. Vaníček [-] , L. Lauš [-] , R. Valíček [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - J. Pachlopník [-] , D. Bracek [-] (57. A. Pavelka [-] ) , T. Christian [-] , M. Pachlopník [-] (66. L. Trdý [-] ) , M. Vašíček [-] , P. Humpola [-] , J. Sytař [-] , V. Štefka [-] , M. Vašíček [-] , V. Haviger [-]

Hráči zápasu: F. Rohony , J. Zejda - M. Vašíček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MAAR Michal - FRYČ Vlastimil, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 08:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 18:55

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 16:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 11:30
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích