0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry vezou tři body


Branky


63. D. Havlík , 70. D. Havlík (p.) , 84. J. Gančev
21

Hamerští kladiváři rozhodli o svém bodovém zisku po přestávce,

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Utkání za pěkného fotbalového počasí začalo vyrovnaně. Postupem času si začali vytvářet větší šance hosté z Hamrů. Nejprve mohl přelobovat golmana Jakub Lóži, ale míč mu sjel po noze v dobré příležitosti. Následně byl Jaromír Culek sám na vápně, ale jeho střela byla příliš slabá. Další šanci měli kladiváři, když kopal ze strany přímý kop David Russ, ale jeho střelu vytáhl brankář na břevno. Zanedlouho mohl otevřít skóre Jakub Jun, ale jeho únik a následnou křížnou střelu vytěsnil brankář domácích opět na břevno. Domácí sice dobře kombinovali, ale k většímu ohrožení branky se nedostávali. Poločas tak skončil bez branek. 

Hosté po přestávce rozhodli

Druhá půle začala opět vyrovnaně. V 63. minutě se skóre již měnilo. Nákop Tomáše Novotného z půlky hřiště si pěkně stáhnul Dominik Havlík a z otočky efektně otevřel skóre - 0:1. V 70. minutě postupoval sám na golmana domácích Jakub Lóži, udělal kličku a byl faulován. Následný pokutový kop proměnil se štěstím Dominik Havlík - 0:2. Domácí Jaroměřice museli hru otevřít a to byla voda na mlýn pro tým hostů. Řadu brejkových situací však kladiváři nevyřešili dobře. Až v 84. minutě vybojoval na půlce balon Dominik Havlík, posunul na Davida Russe, který z první otočil na Jana Gančeva a ten již nikým neatakován trefil přesně pod břevno - 0:3. Kladiváři tak po dobré druhé půli berou zaslouženě tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Tomáš Hambálek (hráč): Trochu jsme překopali sestavu, ale udělali jsme pár chyb, které velmi kvalitní soupeř z Hamrů potrestal a zaslouženě vyhrál.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): První půle byla vyrovnaná a měli jsme i trochu smůlu, když domácí zachránilo dvakrát břevno. V druhé půli jsme začali více kombinovat po zemi a neslo to ovoce. Po prvním gólu jsme se uklidnili a přidali další branky. Opět výborně fungoval celý tým.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
O. Ošmera [-] - T. Foltýn [-] , J. Stejskal [-] , D. Zahrádka [-] - M. Prokeš [-] , M. Svoboda [-] , L. Škoda [-] , J. Záturecký [-] - Z. Melán [-] - R. Svoboda [-] (80. A. Filipi [-] ) , T. Staněk [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - A. Šabart [-] , J. Gančev [-] , J. Culek [-] (59. J. Miklík [-] ) , J. Zeman [-] , J. Jun [-] , V. Franěk [-] , D. Havlík [-] , D. Russ [-] , J. Lóži [-] (83. L. Benc [-] ) , T. Novotný [-]

ŽK: 47. T. Foltýn , 53. J. Záturecký , 63. T. Staněk .
Hráči zápasu: T. Pinkava , D. Havlík , J. Gančev .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - SVOBODA Marek, ŠIMKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Michal Příhoda
Tip experta: výhra domácích

Těžko říct. Pro mě je zatím postaveni domácích v tabulce trochu zklamání. Věřím, že když se domácí sejdou kompletní, mají kvalitu na to se doma porvat o 3 body i proti zkušeným hostům z Hamrů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů