Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Svratka padla v Rudíkově


22

Domácí všechny své branky vstřelili v prvním poločase a jednoznačně vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Nástup měli domácí fantastický, ve 2. minutě utkání byl u zrodu gólové akce obránce Lehký, který poslal míč Trnkovi, ten obešel soupeře a krásně naservíroval míč Dobrovolnému a ten si poradil s vyběhnutým brankářem a podél něj poslal míč do sítě - 1:0. O dvě minuty později domácí Pažourek obral o míč hostujícího obránce  a poslal míč na pravou stranu, kde byl osamocený Nožička a ten křižnou střelou poslal míč ke vzdálenější tyči do sítě - 2:0. Domácí i nadále byli útočně naladěni, v 10. minutě dostal krásný pas Outulný, svůj „výpad“ zakončil střelou a brankář Moučka jeho střelu vyrazil. V 15. minutě utekl po straně Dobrovolný a poslal střílený centr před bránu, na míč nedosáhl Pažourek. V 18. minutě se do ojedinělé šance dostali hosté, Bureš vystřelil a míč skončil nad bránou domácího týmu. ve 22. minutě to byl domácí Malec, který zatáhl míč po levé straně a centroval před bránu, ve vápně hlavičkoval Outulný mimo bránu. Ve 28. minutě se domácí konečně dočkali třetí branky, Trnka poslal míč Outulnému, ten přetáhl centr z pravé strany na vzdálenější tyč a tam si zaběhl Dobrovolný a nekompromisně poslal míč pod víko do sítě - 3:0. Ve 39. minutě po samostatné akci poslal míč před bránu hostů Pažourek na nabíhajícího Nožičku, před ním však byl dříve u míče brankář Moučka. Těsně před přestávkou měli domácí ještě jednou velkou šanci, míč vybojoval Pažourek, posunul na Malce, ten viděl ještě lépe postaveného Lehkého a posunul mu míč, Lehký z hranice penalty přestřelil bránu a tak se šlo do kabin za stavu 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle silně pokulhávala za prvním poločasem. Domácí se soustředili na obranu a snažili se podnikat brejky, ale ty většinou končily nepřesnou finální přihrávkou. A tak za zmínku z druhého poločasu stojí jen obrovská šance hostů z 54. minuty utkání, kdy se na brankáře Doležala řítil útočník hostů, ale jeho šanci výtečným zákrokem zlikvidoval Doležal a tak nedovolil hostům vstřelit ani jednu branku. Nutno konstatovat, že první půlka bavila, zatímco druhá nudila.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (asistent trenéra): Oproti předešlým zápasům nám tentokrát vyšel vstup do zápasu, kdy jsme se dostali rychle do vedení o dvě branky. V dalším průběhu první půle jsme si dokázali vytvořit i další šance a z jedné se podařilo náskok vylepšit. Ve druhém poločase naše aktivita opadla a spíš jsme se soustředili na obranou fázi. Soupeři jsme dovolili pouze jednu velkou příležitost, kterou vyřešil náš brankář.

SK Svratka
František Mládek (asistent trenéra): V kabině jsme si několikrát opakovali, abychom nedostali rychlý gól, jak tomu bylo v posledních zápasech. A opět jsme si nepohlídali vstup do zápasu a už v 5. minutě jsme prohrávali od 2 branky. To se pak těžko dohání. Domácí hráli co potřebovali a my jsme naše šance bohužel nevyužili.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Mikyska [-] , O. Štolpa [-] , D. Lehký [-] (86. J. Koch [-] ) , L. Jura [-] - J. Trnka [-] , J. Dobrovolný [-] , L. Nožička [-] , P. Malec [-] - M. Outulný [-] (84. J. Chyba [-] ) , J. Pažourek [-]

SK Svratka
P. Moučka [-] - M. Bureš [-] (82. J. Bureš [-] ) , P. Štěpánek [-] , M. Šuhaj [-] (46. M. Hobza [-] ) , J. Řádek [-] (31. E. Kocour [-] ) , J. Pech [-] , M. Fousek [-] , J. Lédl [-] (46. T. Jambor [-] ) , J. Vítek [-] , P. Makovský [-] (82. N. Čech [-] ) , M. Ondra [-]

ŽK: 13. O. Štolpa - 34. M. Bureš , 66. E. Kocour .
Hráči zápasu: D. Lehký , J. Dobrovolný .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - SVOBODA Marek, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Stejný případ jako Blatnice. Nevím co očekávat, tak dávám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů