5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry rozstřílely Stařeč


Branky


22

Domácí pokračují ve výborných výkonech. Tentokrát vstřelili pět branek Starči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V sobotu se na hřišti Hamrů představila Stařeč. Utkání začali aktivněji domácí kladiváři a již v 7. minutě šli do vedení. Po straně se uvolnil Dominik Havlík a střelou na přední tyč nachytal golmana hostí - 1:0. V 16. minutě to bylo již 2:0, když se opět Dominik Havlík prosadil po rohovém kopu hlavou. Domácí kontrolovali hru a sbírali dlouhé nákopy hráčů Stařče. Ke konci poločasu mohli hosté snížit, ale závar před brankou gólem neskončil. 

Domácí si vedení pohlídali

Začátek druhé půle větší šance nepřinesl, hosté se snažili opět dlouhými balóny překonat domácí obranu, ale to se jim nedařilo.  V 59. minutě přišlo uklidnění pro domácí kladiváře, když se v úniku nadvakrát prosadil Jakub Lóži - 3:0. Tato branka hosty definitivně zlomila a domácí hráli již v klidu. V 83. se po rohovém kopu prosadil hlavou střídající Michal Srnský a bylo to už 4:0. Závěr patřil jednoznačně domácím a na konečných 5:0 zvýšil v 88. minutě také střídající Jaromír Culek, když v samostatném úniku také nadvakrát překonal brankáře hostů. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Stejně jako před týdnem jsme šli brzy do vedení o 2 branky, což nás uklidnilo. Obrana výborně sbírala dlouhé nákopy a v druhé půli jsme přidali ještě další 3 góly, takže jsme si zlepšili i skóre.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Pro domácí zasloužené vítězství a pro nás až krutá výše porážky. Hlavní vliv na průběh zápasu měla brzká branka v naší síti. Domácí vytvořili hluboký blok přes který jsme se na velmi úzkém hřišti těžko prosazovali. A naopak oni využívali každou příležitost k nebezpečným protiútokům a i standardní situace nám dělali proti vysokým a důrazným hráčům Hamrů velké problémy. Měli jsme sice míč více na svých kopačkách, více se hrálo na půli domácích, ale příležitostí jsme měli minimum. Ještě v poločase jsme věřili, že jsme schopni utkání otočit, ale po třetí brance bylo prakticky hotovo a utkání se již jen dohrávalo. Navíc jsme dělali další zbytečné chyby čehož zkušení domácí využili k navýšení skóre.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - J. Miklík [-] (69. J. Culek [-] ) , J. Zeman [-] , K. Suský [-] , P. Němec [-] (77. M. Srnský [-] ) , D. Havlík [-] (84. P. Vašek [-] ) , V. Franěk [-] , J. Lóži [-] (84. A. Zátopek [-] ) , T. Novotný [-] , J. Jun [-] , A. Šabart [-]

TJ Sokol Stařeč
F. Rohony [-] - O. Dvořák [-] , J. Zejda [-] (79. P. Bartůšek [-] ) , F. Strouha [-] (84. L. Ježek [-] ) , . Havlíček [-] (46. J. Dolníček [-] ) , D. Tomek [-] , D. Lorenc [-] , V. Smejkal [-] , M. Bříza [-] , L. Lauš [-] , R. Valíček [-]

ŽK: 74. J. Jun , 87. A. Zátopek - 40. D. Tomek .
Hráči zápasu: K. Suský , V. Franěk .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MAAR Michal - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, BUREŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hamry mají silný tým, očekávám výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích