Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka na favorita nestačila


Branky


20

Osm branek a jen čtyři střelci. To byl zápas, který s odehrál ve Vicenicích. Za domácí hattrickem zazářil mladík Zacha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za velice parného sobotního odpoledne přivítala FŠ Třebíč na hřišti ve Vícenicích Svratku. Domácí byli od prvních minut výrazně lepší a vytvářeli si více šancí. První branka padla již v 8. minutě, kdy domácí Adam dostal krásnou přihrávku za obranu a tváří v tvář gólmanovi hostů se nemýlil - 1:0. O čtyři minuty později to bylo již 2:0, kdy krásnou akci domácích do prázdné branky zakončil Zacha. Ve 25. minutě akce jako přes kopírák a Zacha zvýšil již na 3:0. Chvilku na to, se o slovo také přihlásili hosté, kdy po rohu Fouska hlavou Štěpánek snížil na 3:1. Na konci první půle, opět po krásné akci, zkompletoval Zacha hattrick - 4:1. 

Domácí si vedení pohlídali

Začátek druhého poločasu pro hosty nezačal vůbec dobře. Jambor stáhl útočníka domácích, který šel sám na bránu a viděl červenou kartu za zmaření jasné brankové příležitosti. Tlak domácích se tedy ještě zvýšil. Ale paradoxně to byli hosté, kteří se radovali z další branky. Štěpánek přebral balon a z velké dálky nachytal na švestkách domácího brankáře a snížil - 2:4. Zápas se poté už jen víceméně dohrával. Ale domácí Hobza ještě brankami v 83. a v 87. minutě upravil skóre na 6:2 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Fotbalová škola Třebíč
Miroslav Paděra (vedoucí): Již od začátku bylo jasné, že budou domácí v tomto duelu dominovat. Svoji převahu zúročili již v 8. minutě díky trefě Adama. Poločas pak uzavřel hattrickem Zacha. I druhá půle byla v režii fotbalistů Fošky, kteří zaslouženě zvítězili rozdílem třídy. Mrzet je mohou zbytečně inkasované dva góly.

SK Svratka
František Mládek (asistent): Věděli jsme, že nás nečeká lehký zápas a to se také potvrdilo. Domácí měli od začátku jasnou převahu a to je také vidět na konečném výsledku, který ještě byl milosrdný. Je ale nutno poděkovat klukům, že zápas v těchto podmínkách odmakali. Ale příští týden už musíme zase bodovat, abychom se odlepili ze dna.



Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
Š. Slabý [-] - P. Saitl [-] , V. Lampíř [-] (46. M. Hobza [-] ) , L. Tomek [-] , L. Raitmajer [-] (73. T. Hobza [-] ) - O. Molák [-] , T. Zacha [-] , L. Hráček [-] (73. Z. Švéda [-] ) , M. Trnavský [-] - D. Adam [-] (72. J. Zahrádka [-] ) - T. Růžička [-] (46. J. Roupec [-] )

SK Svratka
J. Čáp [-] - M. Bureš [-] (86. J. Bureš [-] ) , P. Štěpánek [-] , T. Jambor [-] , M. Šuhaj [-] (46. J. Vítek [-] ) , J. Řádek [-] (90. M. Moučka [-] ) , J. Pech [-] , M. Fousek [-] , P. Makovský [-] (85. P. Černý [-] ) , E. Kocour [-] (46. N. Čech [-] ) , T. Ondra [-]

ŽK: 28. T. Ondra , 58. M. Bureš . ČK: 49. T. Jambor .
Hráči zápasu: M. Hobza , T. Zacha - P. Štěpánek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - KOLAŘÍK Aleš, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady jsem zvědav co Svratka na fošce předvede, budou to mít těžké ale jako nováček mohou překvapit. Třebíč taky neví co od nich čekat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích