M. Kaňka 7. (p.)
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná veze výhru ze Starče


Branky


21

Stařeč nepotvrdila výhru z Velké Bíteše a doma padla s mladíky z Polné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí šli do zápasu v roli favorita a od počátku se zdálo, že se bude hrát podle jejich not. Hned v 7. minutě totiž Mezeru překonal stařečský kapitán Kaňka a domácí vedli - 1:0. Když už se zdálo, že stařačtí dovedou první poločas k vítěznému cíli, tak v poslední minutě zbytečně a netakticky ztratili míč na soupeřově polovině a rezervní tým Polné podnikl povedený rychlý brejk, který brankou zakončil Apfelthaler - 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Hosté po přestávce rozhodli

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům. Domácí si dávali před vlastním pokutovým územím přednost, ztratili míč a Jan Staněk rozvlnil síť za Rohonym - 1:2. Domácí poté oslabilo vynucené střídání kapitána Kaňky. Další rána pro domácí celek přišla v 64. minutě, kdy domácí doslova darovali míč soupeři a Bohdálek poslal svůj tým do vedení o dvě branky - 1:3. Domácí se sice snažili utkání zdramatizovat, ale jejich snaha byla bezzubá a přišla vniveč. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Z naší strany nepovedený zápas, nedokázali jsme navázat na výkon z Velké Bíteše. O výsledku rozhodli především dvě slepené minuty. Nejprve v nastavení prvního poločasu jsme netakticky a zbytečně ztratili míč na soupeřově polovině a soupeř z brejku do úplně otevřené obrany vyrovnal. Poločas, který jsme měli pod kontrolou tak skončil jen remízou. Druhý moment byla druhá minuta druhé půle, kdy jsme si dávali ve vlastním pokutovém území přednost a soupeř šel do vedení. Přišlo nucené střídání kapitána Kaňky, pak jsme doslova „předložili“ míč soupeři ke skórování a o výsledku bylo rozhodnuto. Zatím co velmi mladý a bojovný soupeř skoro všechny naše chyby potrestal, naše koncovka byla velmi špatná. Nevyužili jsme ani závěrečný velký tlak, chyběla lepší finální přihrávka a již zmíněná kvalita v zakončení.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
F. Rohony [-] - L. Lauš [-] , O. Dvořák [-] , M. Kaňka [-] (58. R. Ježek [-] ) , R. Valíček [-] , . Havlíček [-] , D. Tomek [-] , D. Lorenc [-] , V. Smejkal [-] , L. Vaníček [-] , F. Strouha [-] (83. R. Linhart [-] )

Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - D. Drápela [-] (60. T. Vacek [-] ) , J. Bohdálek [-] (80. J. Novotný [-] ) , M. Jirka [-] , A. Apfelthaler [-] , D. Procházka [-] (43. T. Suchý [-] ) , J. Staněk [-] , J. Bohdálek [-] , F. Koumar [-] , M. Šorf [-] , M. Tomas [-]

ŽK: 60. F. Koumar , 76. A. Apfelthaler , 86. J. Staněk .
Hráči zápasu: J. Staněk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURIAN Vít - MRÁZEK Vít, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stařeč je na domácím hřišti vždy nepříjemná a body neztrácí, proto myslím že Polná odjede s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích