2:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rivalů s tvrdým výsledkem pro Světlou nad Sázavou


Branky


10

Zápas s rychlým startem, burcujícími fanoušky a 6 góly v zápase se odehrál 6:11 ve 14:00 za hezkého počasí s neuvěřitelnými sty diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Hned po rozehrání hra vypadala akčně a všichni věděli že tohle nudný zápas rozhodně nebude. A hned ve 4. minutě se skórovalo. Skóroval oblíbenec Tomáš Faltýnek z Pacova po bleskovém útoku celého týmu na branku a střelou na horní roh branky. Světlá nad Sázavou díky tomu začala ještě víc přitvrzovat. Ale to jí nestačilo a v 17. minutě skóroval Pacov znovu, tentokrát Lukáš Rybčák po zmatení brankáře a pomalou střelou k tyči. V 25. minutě ještě Tomáš Faltýnek opakoval svůj výkon dalším gólem čímž posunul skóre na 3:0 pro Pacov čímž rozhodně rozzuřil Světlou nad Sázavou a taky zklamal jejich fanoušky. Díky zuřivosti a tvrdé obraňe Světlé nad Sázavou už Pacov žádný gól nezvládl dát a poločas skončil se skórem 3:0 pro Pacov.

Druhý poločas

V druhé polovině už fanoušci Světlé doufali v otočení dominance zápasu. K tomu ale nedošlo a Pacov znovu opakoval svoji dominanci gólem v 50. minutě znovu od neporazitelného Tomáše Faltýnka. Poté přišel vtipný moment hlavně pro Světlou nad Sázavou díky nešikovnému vlastňáku Matina Bezemeka z Pacova. Ale hned minutu po tomto gólu se Světlá nad Sázavou dokázala vzchopit alespoň jedním pořádným gólem. A to gólem od Jiřího Valenty po bleskovém útoku hned po rozehře a spolupráci skoro celého týmu před brankou. Zápas se poté dohrál bez dalších gólů ani extra zajímavých momentlů a skončil s výsledkem 4:2 pro Pacov.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Pacov
Tomáš Faltýnek: Myslím si že dnešním zápasem jsme s týmem krásně ukončili soutěž a děkuju moc celému týmu za všechno, celou soutěž jsem si nesmírně užil tak jako vždycky a myslím si že to stejné můžu říct za celý tým.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
M. Beránek [-] - D. Prášek [-] , M. Petrus [-] (46. J. Valenta [-] ) , T. Kozlík [-] , M. Křikava [-] (79. M. Šimek [-] ) , T. Čálek [-] (46. J. Rumanovský [-] ) , J. Čálek [-] (46. O. Krupauer [-] ) , L. Rezek [-] (46. J. Mrkvička [-] ) , J. Sárkány [-] , A. Skalický [-] , P. Filippi [-]


ŽK: 86. T. Kozlík , 86. A. Skalický .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zbyněk Kutina

Expert: Petr Adamka
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích