Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Začátkem jednoznačný zápas s nakonec těsným výsledkem


9

Těsný zápas mezi soupeři kteří se nachází téměř na stejné pozici tabulky. Zápas se hrál za v celku příjemného počasí s publikem 60 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velice rychlý start

Zápas začal velice agresivně ze strany Ždírce nad Doubravou a rychlými útoky přišel jejich první gól už ve 2. minutě od střelce Jana Matějky. Což Ždírec opakoval hned čtyři minuty po prvním gólu v 6. minutě útokem Josefa Zahradníka díky čemuž již v prvních šesti minutách vyhrával Ždírec 2:0. Což už si Lučice rozhodně nechtěli dál nechat líbit a začali hrát tvrdě. Nepodařilo se jim ale proměnit ani jednu šanci v gól, to naštěstí pro Lučici ani Ždírci. První polovina tedy skončila ve stavu 2:0 pro Ždírec.

Snaha o obrat zápasu

Ždírec v druhé polovině znovu začal rychlým nástupem, Lučice si to už ale nenechala jen tak líbit. I přes to Lučice nedokázala ubránit útoky Ždírce a dostali další gól od Lukáše Malínského. Toho už měla ale Lučice opravdu dost a kapitán týmu Martin Lančarič se rozhodl vzít zápas do vlastních rukou. Svými útoky a kombinacemi před brankou se mu povedlo v 68. minutě skórovat první gól pro Lučici a dokázal tím povzbudit celý tým. Toto opakoval hned šest minut poté další brankou čímž dostal skóre na 3:2 pro Ždírec. I přes všechny snahy se ale Lučici nepovedlo dostat alespoň na remízu a zápas skončil po tvrdém boji 3:2 pro TATRAN Ždírec nad Doubravou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lučice
Kapitán Martin Lančarič: Zápas se nám ze začátku bohužel vymkl z rukou a nechali jsme propustit hodně šancí čímž se Ždírec dostal rychle do vedení. Snažili jsme se zápas co nejrychleji otočit ale bohužel nám to nevyšlo. Budeme muset začít být více bojovní a soustředit se na kombinace.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou B
D. Bříza [-] - L. Malínský [-] (91. J. Pospíšil [-] ) , M. Benák [-] (46. J. Navrátil [-] ) , J. Matějka [-] , J. Zahradník [-] , M. Vomela [-] , M. Losenický [-] , T. Hocke [-] , J. Tlustý [-] (65. J. Pecina [-] ) , F. Němec [-] , V. Ondráček [-]

TJ Sokol Lučice
Z. Rýdl [-] - J. Pavlík [-] , P. Šíma [-] , J. Zvolánek [-] - B. Císař [-] , D. Červenka [-] , V. Svoboda [-] - M. Lančarič [-] - D. Jiráček [-] (70. J. Boháček [-] ) , P. Vála [-] , M. Krupička [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMŠŮ Václav - ZADINA Petr, CIRHAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 11:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 09:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 20:10

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 16:52

Tip: remíza