Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná výhra Světlé nad Sázavou proti Antonínovu Dolu


Branky


9

 

Antonínovu Dolu se v této sezóně nedaří a nacházejí se na poslední příčce tabulky. To se ukázalo i v dnešním zápase díky čemuž dostala Světlá nad Sázavou jednoduché body do tabulky. A momentálně má vyrovnané vyhrané a prohrané zápasy šest ku šesti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start první poloviny

Světlá nad sázavou vystartovala s jednoznačnou dominancí nad Antonínovým Dolem. Hned ve 4. minutě skóroval Miroslav Křikava brankou po rychlých kombinacích které protivník nedokázal ubránit. Toto opakoval i v 16. minutě svým druhým gólem nechytatelnou střelou na brankáře Zdeňka Šimka. Dvacet minut se Antonínovu Dolu dařilo bránit všechny kombinace a šasnce, to ale nestačilo, a v 34. minutě dal branku Milan Šmíd po krásné kombinaci s Miroslavem Křikavem. Ve 42. minutě konečně přišla pořádná šance pro Antonínův Důl kterou dokázali proměnit v gól. To se podařilo Michalovi Šabatkovi díky chybě brankáře Jana Vácha. První polovina byla tedy ukončena ve stavu 3:1 pro Světlou nad Sázavou.

Druhá polovina

 

Druhá polovina začala znovu excelováním Miroslava Křikavky a to přesněji brankou v prvních sedmi minutách druhé poloviny. Antonínův Důl ale oponoval hned šest minut po prvním gólu druhé poloviny. Filipovi Pickovi se totiž podařilo skórovat po krátkém sólu brankou. Antonínovu Dolu se poté dařilo bránit situaci celých 30 minut dokud nepřišel na řadu další útok Miroslava Křikavky v 82. minutě. Což byl poslední gól zápasu a taky čtvrtý gól Miroslava Křikavky který svým výkonem určoval chod celého zápasu. Zápas tedy skončil výsledkém 5:2 pro FK Bohemii Světlou nad Sázavou.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Miroslav Křikava: Z dnešního zápasu mám samozřejmě radost, především díky mým čtyřem gólům. Ale to nejen mně se hrálo dobře, ale všem klukům u nás. Samozřejmě výhru jsme očekávali a jsme rádi že nedošlo k žádnému překvapení v podobě výhry Antonínova Dolu.




Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - M. Šimek [-] , P. Filippi [-] , L. Dibelka [-] , M. Šmíd [-] , A. Skalický [-] (72. J. Valenta [-] ) , T. Kozlík [-] , M. Petrus [-] (46. J. Čálek [-] ) , L. Rezek [-] (64. T. Čálek [-] ) , D. Prášek [-] , M. Křikava [-]

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Z. Šimek [-] - L. Krejčí [-] , L. Stehlík [-] , L. Slavík [-] (30. F. Picka [-] ) - K. Živný [-] , M. Šabatka [-] , L. Bednárik [-] , Z. Tichánek [-] - A. Altrichter [-] , T. Kourek [-] , L. Kalný [-]

ŽK: 14. L. Slavík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - DOČKAL Lukáš, PROCHÁZKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 11:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 09:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 20:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 16:52

Tip: výhra domácích