0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec veze výhru z Koutů


Branky


12

Kouty nezvládly domácí zápas a prohrály s Moravcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté si vedení pohlídali



Ohlasy k zápasu



TJ Moravec
Martin Černý (hráč): Další zápas na který jsme se sotva sešli, při dlouhodobé absenci Sodomky na tento zápas vypadli i opory Kudiovský a Juračka Petr, přesto jsme se s tím vypořádali a hned v úvodu zápasu unikl Šebek po krásné nahrávce od Kováře, v zápěstí opět Šebek po lajně unikl všem a naservíroval před prázdnou branku zvýšení náskoku smolaři Hanákovi, který na malém vápně před prázdnou brankou selhal a během utkání po 2 žlutých šel do sprch, hrálo se spíš po šestnáctky na obě strany byly malé náznaky šancí. Na 2:0 vystihl opět Šebek přihrávku stopera na gólmana a brankáře si nadvakrát povodil a střelou na zadní tyč zvýšil. Druhá půlka byla od nás jen tvrdě údržbová, dařilo se nám hrát tak, aby jsme vydrželi do konce zápasu protože i někteří nastoupili do zápasu s drobnými šrámy. Dařilo se i po červené kartě odvracet útoky a rohy soupeře. Skvělé nás držel brankář Lisy a snajpr Šebek který v druhé polovině ještě trefil dřevo



Sestavy


TJ Sokol Kouty
V. Dohnal [-] - D. Navrkal [-] , M. Dočekal [-] , M. Vrzal [-] , D. Všohájek [-] , F. Coufal [-] , F. Neuman [-] , M. Parma [-] (76. V. Navrátil [-] ) , J. Havelka [-] , J. Růžička [-] , J. Nováček [-] (49. M. Mašek [-] )

TJ Moravec
R. Lisý [-] - M. Hanák [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , M. Kachlík [-] (93. K. Krejčí [-] ) , L. Šebek [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] , T. Smolík [-] , T. Toufar [-] , P. Černý [-] (78. V. Cícha [-] )

ŽK: 68. M. Parma - 7. P. Červinka , 45. M. Hanák , 64. M. Kachlík , 74. P. Černý . ČK: 68. M. Hanák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - DOSKOČIL Pavel, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: výhra domácích

Pokud bych měla soudit podle dojmu ze vzájemných zápasů s námi, věřila bych Moravci. Doma ale přece jen Kouty alespoň nějaké body posbíraly a teď si spraví chuť těsnou výhrou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích