1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bezgólový zápas nám nabídl souboj celků z Plzně


Branky


0

Letná na svém hřišti přivítala Bolevec, který měl být favoritem. Ovšem sestava, ve které hosté přijeli nebyla tak nabytá jako obvykle. Tým postihla velká marodka a zápas byl tedy otevřený až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příliš šancí nám týmy nenabídly

Utkání bylo z kategorie bojovných, které nám příliš brankových příležitostí nenabídlo. Oba týmy měly nějaké šance, ale dobré obrany tentokráte vládly fotbalu. S postupem času si domácí začali vytvářet více šancí, nejednalo se však o tutovky, které by se mohly proměni v góly. Paradoxně mohli rozhodnout hosté. V předposlední minutě zápasu se Bolevec prokombinoval až k bráně letenských. Z chumlu hráčů poté vyplaval jeden z hostujících hráčů, ale svou střelu namířil pouze do boční sítě. Oba týmy si tedy rozdělily po bodu, o tom druhém, bonusovém, musely rozhodnout penalty.

Letná urvala druhý bod

Dalo by se říci, že si Letná druhý bod v zápase zasloužila, protože v utkání byla o chlup lepší. Domácí neproměnili jednu penaltu, hostům jeden pokus vychytal brankář Baranský a jendou penaltu namířili do břevna.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada (trenér): Víceméně vyrovnané utkání, ve kterém žádná šance nebyla potrestána. Na penalty zaslouženě vyhráli domácí.

SSC Bolevec B
Patrik Maruš (hráč): Dnes jsme šli do zápasu s velkou marodkou. Po většinu zápasu jsme se spíše bránili a nakonec jsme uhráli velice cenný bod. Jen je škoda, že jsme tomu nedali korunku v podobě výhry.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná B
J. Baranský [-] - V. Tyr [-] (70. Z. Přibyl [-] ) , P. Lehký [-] , M. Legát [-] (78. J. Suk [-] ) , M. Vodička [-] , M. Vaněk [-] , J. Bohun [-] (60. S. Vukovič [-] ) , P. Kupka [-] (87. M. Berky [-] ) , M. Dobrý [-] , V. Svoboda [-] , M. Šampalík [-]

SSC Bolevec B
J. Körner [-] - M. Zelenka [-] , J. Thomayer ml. [-] , V. Papazian [-] , L. Ficu [-] , A. Sedláček [-] , L. Fictum [-] , P. Maruš [-] , L. Běl [-] , M. Fleisner [-] , Y. Mihali [-]

ŽK: 33. M. Šampalík , 72. P. Lehký .
Hráči zápasu: M. Dobrý - J. Körner .
Místo: Tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Levý Vítek - POSPĚCH David (N), FIALA Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.