Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Druztová se dál drží na druhé příčce


Branky


4. P. Šlauf , 49. V. Němeček , 51. M. Hakr , 52. L. Denk , 61. L. Denk , 73. V. Němeček , 81. V. Němeček , 86. L. Denk
0

Tento souboj posledního s druhým celkem tabulky měl předem jasně daného favorita. Domácí ale nechtěli dát svou kůži lacino a v prvním poločase ještě dokázali držet krok. Zápas se zlomil až ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak již bylo řečeno, Dýšina byla Druztové více než vyrovnaným soupeřem. Hosté se ale dostali brzy do vedení, ve čtvrté minutě se šťastně proadil Petr Šlauf. Komplikace postihla domácí ve 26. minutě, střídat musel Radek Tlustý, kterého zastoupil téměř čtyřiapadesátiletý matador Josef Vodvářka, za což mu patří velký respekt. Favorit se dlouho nemohl do ničeho dostat, často ho zrazovaly vlastní nepřesnosti. První pětačtyřicetiminutovka tak dospěla do svého konce.

Do druhého poločasu hosté prostřídali a na hře to bylo znát. Již sedm pinut po začátku druhé půle bylo vedení Druztové čtyřbrankové. Když se po rychlých akcích postupně prosadili Václav Němeček, Michal Hakr a Lukáš Denk. Poslední jmenovaný se devět minut na to trefil znovu. Ani Václav Němeček se nechtěl nechat zahanbit a  73., respektive 81. minutě vstřelil další svě branky, čímž dokonal svůj hattrick. Dýšině zřejmě odešla síla a nestačila tahat míče ze sítě. Poslední trefu zaznamenal opět Lukáš Denk čtyři minuty před koncem a stejně jako jeho spoluhráčovi se mu podařilo vsítit hattrick. Nutno podotknout, že oba dva třígólový střelci nastoupili až do druhého poločasu.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina B
Petr Pašek (hráč): Nešťastnou ranou z dálky prohrála Dýšina. Druztová bylo o trochu lepší.

TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): První poločas byl z naší strany dost takový kostrbatý. Do druhé půle jsme udělali nějaké změny a pak už nebyl problém vstřelit góly. Hosté pak hráli o deseti. První poločas byl ovšem vyrovnaný.



Sestavy


FK Dýšina B
M. Liška [-] - J. Pěč [-] , R. Tlustý [-] (26. J. Vodvárka [-] ) , M. Náhlík [-] , J. Karel [-] , J. Koutník [-] - V. Luft [-] , J. Chaloupka [-] , J. Muzika [-] - J. Aubrecht [-] , J. Šimáček [-]

TJ Sokol Druztová
Z. Šimandl [-] - T. Roubal [-] (66. O. Kosa [-] ) , M. Hakr [-] , P. Ženíšek [-] (46. J. Roubal [-] ) , P. Šlauf [-] , P. Jirka [-] (77. L. Paďour [-] ) , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , M. Beránek [-] , M. Bidzilja [-] (46. V. Němeček [-] ) , P. Fischer [-] (46. L. Denk [-] )

Hráči zápasu: R. Tlustý - T. Linda .
Místo: Tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Levý Vítek - VELICKÝ Oldřich (N), FRÜHAUF Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.