2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bolevec v poklidu vyhrál


Branky


0

Na hřiště Bolevce zavítala poslední Dýšina, která by potřebovala body jako sůl. Bolevec však patří mezi ty silnější mančafty, se kterými se nevyhrává snadno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dýšina nepřijela úplně kompletní a ani sestava nebyla nejsilnější. Toho domácí hráči využili již ve 27. minutě, když se hlavou po centru prosadil Martin Zítek. Další šance přicházely, ale Bolevec je všechny úspěšně zahazoval. Chvíli před poločasem zvýšil vedení domácích Václav Kalčík, kterému se podařilo po několika odrazech dostat míč do sítě.

Ve druhém poločase jsme měli možnost vidět festival neproměněných šancí na straně boleveckých plejerů. Diváci se mnohokrát chytali za hlavu, kolikrát i už zvedali ruce, ale ani jedna šance se v gól neproměnila, a tak si favorit dnešího utkání pohodlně dokráčel pro tři body.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec B
Patrik Maruš (hráč): Soupeř přijel do Bolevce ve velmi oslabené sestavě a hra tomu odpovídala. Sice jsme se většinu zápasu trápili a zahazovali šance, ale naštěstí se vyhrálo.




Sestavy


SSC Bolevec B
J. Körner [-] - J. Sušánka [-] (46. Y. Mihali [-] ) , A. Sedláček [-] , R. Haišman [-] , L. Ficu [-] , V. Kalčík [-] , L. Fictum [-] , P. Maruš [-] (70. M. Fictum [-] ) , L. Běl [-] , J. Kučera [-] , M. Zítek [-]

FK Dýšina B
M. Černý [-] - O. Velický [-] , R. Hrdina [-] , J. Koutník [-] , J. Muzika [-] , P. Bruj [-] - J. Chaloupka [-] , J. Karel [-] , J. Šnajdr [-] - M. Náhlík [-] - V. Muzika [-]

ŽK: 20. J. Sušánka - 69. J. Šnajdr .
Hráči zápasu: V. Kalčík - M. Černý .
Místo: Bolevec. Počet diváků: 20. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - HAVEL Josef (N), VODVÁŘKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.