Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště si poradilo s Prazdrojem


Branky


0

Prazdroj doma v posledním utkání podzimu nastoupil proti týmu Hradiště. To, že přijede obávaný a silný soupeř, se dobře vědělo, ale že z toho bude až tak krutý výsledek, čekal málokdo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo odpálením pyrotechniky domácích fans, což doprovázeli hlasitým podporováním. Velmi pěkný moment, v této soutěži nevídaný. Od začátku utkání bylo na hřišti pouze jedno mužsto. Hradiště mělo šanci již v první minutě, ale zakončení Furára postrádalo přesnost. Hosté nemuseli zoufat příliš dlouho. Již ve čtvrté minutě přistrčil Kočí balón Janovi Biharymu, který otevřel skóre utkání. Za tři minuty byl rozdíl ve skóre dvoubrankový, tentokráte domácího gólmana propálil Patrik Kočí. Uplynula teprve čtvrhodinka a hosté slavili potřetí. Jan Bihary vsítil svůj druhý gól v utkání po pěkné přihrávce Beránka. Těšně před poločasem se osmělili popré také domácí, ale hostující brankář Vondráček se překonat nenechal.

Další branka padla po hodině hry a opět to byl gól na straně hostí. Patrik Kočí se postavil k exekuci volného přímého kopu a po vzoru těch největších fotbalových hvězd zvýšil na rozdíl čtyř branek. Hradiště, namlsané předchozími trefami udeřilo v 65. minutě znovu. Střídající forvard Filip Šperl využil chyby obrany domácích, dostal se do úniku a akci zkušeně zakončil brankou. V 70. minutě dokonal svůj hattrick Patrik Kočí. Tečku za utkáním napsal šest minut před koncem Jan Bihary, který natřikrát dostal míč do sítě.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Miloš Krýda (hráč): Výsledek odpovídá stavu a schopnostem obou týmů. My jsme v ne úplně ideální sestavě neměli na to, udělat se zápasem něco většího.




Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - M. Krýda [-] , M. Tříska [-] , D. Urie [-] , P. Hyneš [-] , P. Křepelka [-] , L. Sedláček [-] (46. R. Wais [-] ) , J. Hostička [-] , P. Hein [-] (21. P. Brichcín [-] ) , P. Kratochvíl [-] , A. Dejmek [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Vondráček [-] - M. Blumentritt [-] , M. Laštovka [-] , O. Pytlík [-] , J. Ženíšek [-] (71. M. Valeček [-] ) - M. Beránek [-] , M. Furár [-] , D. Vávra [-] (46. K. Hamberger [-] ) , P. Rom [-] (57. F. Šperl [-] ) - J. Bihary [-] , P. Kočí [-]

ŽK: 53. P. Hyneš , 82. M. Krýda - 63. J. Ženíšek .
Hráči zápasu: A. Dejmek - J. Bihary .
Místo: Tráva. Počet diváků: 15. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - ŠŮHA Pavel (N), VOLF Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.