3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň doma znovu zvítězila


Branky


3

Do Chocně zavítali hráči Pardubiček. V prvním poločase viděli diváci pouze jednu branku. Ve druhém poločase přidali domácí další dvě branky, na které hosté nedokázali odpovědět a v závěru pouze snížili na rozdíl dvou branek. Dvěma góly přispěl domácím k výhře Lukáš Benda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Agria Choceň
Jindřich Gronych, hráč: Zápas měl fotbalové parametry. Kdo přišel na náš zápas, viděl kombinační fotbal. Nám se podařilo být nebezpeční v útočných akcích. Vytvořili jsme si spoustu příležitostí a tři jsme proměnili. Naše vítězství bylo zasloužené a tím jsme potvrdili 3 body z venku. Máme už 3 vítězství v řadě a chceme v tom pokračovat.




Sestavy


FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - R. Fikejz [-] , Š. Štanglica [-] (86. J. Netolický [-] ) , J. Gronych [-] (63. J. Pekárek [-] ) , P. Zahálka [-] , J. Kužma [-] , R. Matějka [-] , L. Benda [-] , M. Laky [-] , D. Fišer [-] , M. Novotný [-] (82. P. Vychytil [-] )

SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - I. Knyshov [-] , M. Havelka [-] (46. M. Tuťálek [-] ) , M. Hofman [-] (71. T. Svoboda [-] ) , D. Valenta [-] (63. R. Froš [-] ) , B. Pospíšil [-] , R. Suchochleb [-] , D. Norek [-] , J. Bartoníček [-] , D. Martan [-] , O. Štědrý [-]

ŽK: 86. O. Štědrý .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Zeman Josef - DEPEŠ Michal, ŠIMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Konejl

Expert: Jindřich Gronych
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase musíme potvrdit naše vítězství z venkovního hřiště. Ještě jsme na domácím hřišti neprohráli. V tomto případě se o překvapení nebude jednat a vyhrajeme.