1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodnutí přišlo v závěru prvního poločasu


Branky


2

Hráči Horních Ředic přivítali na svém hřišti soupeře z Třemošnice. Celé utkání rozhodla jediná branka v závěru prvního poločasu. Přestože měli hosté během druhého poločasu několik slibných příležitostí, na vyrovnání to nestačilo. Tři body tak zůstavají v Horních Ředicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka zápasu

Jediná a rozhodjící branka utkání byla k vidění ve 40. minutě. Po centru z pravé strany a následném zmatku v malém vápně se dokázal prosadit domácí Dan Machatý a rozhodl tak celé utkání - 1:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Horní Ředice
Jan Lindr, hráč: Úvod zápasu byl v naší režii, bohužel jsme ani jednu šanci nevyužili. Zhruba od dvacáté minuty se hra vyrovnala a hrozili i hráči Třemošnice. Druhá půlka začala opět naším náporem, ale od šedesáté minuty hosté začali být více na míči, ale kromě jedné šance si větší příležitost nevypracovali. Dnes jsme nepředvedli herně nejlepší výkon, ale důležité je, že jsme i takový zápas zvládli vítězně.




Sestavy


FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - D. Machatý [-] , J. Hrdý [-] , M. Sokol [-] (58. M. Češka [-] ) , J. Švec [-] (67. V. Morávek [-] ) , J. Janoušek [-] , M. Rejfek [-] (78. O. Březina [-] ) , J. Březina [-] , M. Plašil [-] , V. Skoumal [-] , D. Přibyl [-]

ŽSK Třemošnice
M. Žďánský [-] - M. Brom [-] (76. M. Filip [-] ) , D. Forman [-] , T. Tomíška [-] , R. Šmídl [-] (81. S. Pieies [-] ) , T. Mejtský [-] , M. Šindelář [-] , D. Oswald [-] (71. T. Forman [-] ) , J. Vančura [-] , M. Jablečník [-] , J. Malý [-]

ŽK: 65. J. Hrdý , 72. V. Morávek - 31. M. Brom , 37. M. Šindelář , 83. S. Pieies .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Suchomel Karel - ČECH Karel, NOVÁKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra domácích

Horní Ředice jsou silný tým a favorit soutěže, takže zvítězí.

Tip: výhra domácích