Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku rozhodla až branka v závěru


Branky


2

Fotbalisté Holic se v rámci 8. kola Krajského přeboru utkali se Pardubičkami. Přestože Pardubičky dokázaly třikrát vyrovnat skóre, na tři body to nestačilo. Utkání rozhodl únik Jana Rosůlka v závěru utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Holice
David Semínko, hráč: Kvalitu soupeře nám napověděl jak bodový zisk v tabulce, tak i jejich dosavadní předvedená hra v aktuální sezóně. Věděli jsme, že od začátku to nebude nic snadného, jedná se o velmi mladý, fyzicky naběhaný a kvalitní tým. My jsme ale šli do zápasu s tím, že chceme plně bodovat. Přestože se soupeři podařilo nás ve skóre třikrát dotáhnout, tak i přesto jsme byli trpěliví a věděli, že gólové šance přijdou, bylo jen otázkou času kdy. Rozhodčí nám sice odpískal jednu penaltu, která byla méně pravděpodobnější, než druhá jednoznačná situace, kdy šel Fotul sám na brankáře a na hranici šetnáctky byl zezadu stažen k zemi, bohužel pokutový kop odpískán nebyl. Rozhodujícím gólem nás poslal do vedení Rosůlek, který využil své rychlosti a proměnil svůj nájezd na brankáře Zahradníka. Na oko diváka se jednalo o velmi pohledné utkání se sedmi brankami. Za 3 body jsme po odpracovaném výkonu rádi, ale nyní nás čeká venkovní zápas ve Svitavách, kde musíme zopakovat výkon jako na hřišti Pardubiček.




Sestavy


SK Holice
J. Pšenička [-] - M. Netušil [-] (88. M. Bureš [-] ) , A. Kovařík [-] (91. T. Sochůrek [-] ) , J. Václavek [-] , T. Jedlička [-] , J. Rosůlek [-] , M. Chvála [-] , D. Lát [-] , D. Fotul [-] , D. Semínko [-] , M. Řehák [-]

SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - I. Knyshov [-] (66. B. Pospíšil [-] ) , M. Havelka [-] , D. Martan [-] , M. Hofman [-] , D. Valenta [-] (81. J. Dojčán [-] ) , M. Tuťálek [-] , D. Norek [-] , R. Suchochleb [-] , T. Špidlen [-] (46. R. Froš [-] ) , O. Štědrý [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pešek Martin - KUDYN Milan, NAVRÁTIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra domácích

Holice jsou doma silným týmem, mají dost kvalitních hráčů, takže zvítězí.

Tip: výhra hostů