Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavští si s chutí zastříleli, hosté inkasovali devět branek


Branky


2

Svitavští přivítali na svém hřišti hráče TJ Luže. Domácí dominovali již v prvním poločase. Kononáda pokračovala i ve druhé půli. Hosté inkasovali celkem devětkrát a hattrickem se blýskl domácí David Juřík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svitavští dominovali již v první půli

První branku zaznamenali domácí v 18. minutě. Po dlouhém odkopu domácího brankáře Cabala vybojoval míč na polovině soupeře David Juřík a přesnou střelou k tyči zahájil gólové hody - 1:0.

 

Podruhé se domácí radovali ve 37. minutě, kdy využil zmatku ve vápně hostů Michal Horák a střelou z hranice velkého vápna zvýšil na 2:0. 

 

O čtyři minuty později se domácí radovali znovu. Po dlouhém nákopu vyběhl brankář Zelinger za hranici velkého vápna. Při odkopu míč netrefil a pro domácího Juříka bylo jednoduché zvýšit na 3:0. 

 

O minutu později se svitavští radovali znovu. Tentorkát se tváří v tvář brankáři nemýlil zkušený Ivo Svoboda - 4:0.   

Gólové hody pokračovaly

Gólové hody pokračovaly i ve druhém poločase. Ve 49. minutě našel svitavský Válek krásnou přihrávkou pod sebe nabíhajícího Michala Horáka, který zakončoval do odkryté brány - 5:0. 

 

Alespoň malá naděje pro hosty přišla v 55. minutě. Po průniku Daniela Klenora snížil na 5:1 střelou k tyči Dominik Fejl.

 

Šestá branka domácích přišla v 62. minutě, kdy Jakub Válek unikl po levé straně a přesným centrem našel ve vápně Svobodu, který zvýšil na 6:1. 

 

V 73. minutě zvýšil na 7:1 svitavský Patrik Hýbl, který dokázal zužitkovat přesnou přihrávku Dominika Svobody a pronikl mezi obránci Luže.

 

O tři minuty později zkompletoval svůj hattrick David Juřík, který z trestného kopu nedal brankáři hostů sebemenší šanci - 8:1. 

 

Domácím radost ze vstřelené branky vydržela pouze minutu. V 77. minutě snížil na 8:2 umístěnou střelou k tyči Richard Růžička

 

Poslední branka utkání přišla v úplném závěru, kdy se dostal za hranicí velkého vápna k míči Jakub Válek a přesnou střelou k tyči zvýšil na konečných 9:2. 



Sestavy


TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Novák [-] , I. Svoboda [-] (70. P. Hýbl [-] ) , D. Juřík [-] , P. Marvan [-] (76. J. Tůma [-] ) , L. Samek [-] , D. Jukl [-] , D. Veselský [-] , M. Horák [-] (60. D. Svoboda [-] ) , D. Bednár [-] (46. J. Válek [-] ) , J. Chlup [-] (60. Š. Mauer [-] )

TJ Luže
D. Zelinger [-] - P. Brůža [-] , J. Mráz [-] (57. J. Kapitola [-] ) , M. Veis [-] , D. Klenor [-] , R. Růžička [-] , D. Koukal [-] (67. R. Dušek [-] ) , P. Hantsch [-] , D. Fejl [-] , O. Beznoska [-] , L. Richter [-]

ŽK: 22. J. Novák , 40. L. Samek - 75. O. Beznoska .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - KERHÁT Patrik, FRANK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Lukáš Samek
Tip experta: výhra domácích

Luže na začátek sezony vyfasovaly těžký los a zdání tak může klamat. Mají za sebou zápasy s Lanškrounem, Horními Ředicemi a Holicemi. Ve všech těchto zápasech prohrály a mají tak na kontě pouze tři body za výhru s Rohovládovou Bělou, zatímco Svitavy neprohrály třikrát v řadě. Očekávám vyrovnané utkání, nicméně Svitavy využijí domácího prostředí a tři body tak zůstanou ve Svitavách.

Tip: výhra domácích