Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 10:30

12.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová rozstřílela Křižovatku


Branky


78. J. Melničuk - 3. P. Bílek , 13. T. Balák , 34. J. Žuk , 45. P. Slovák , 47. T. Balák , 53. T. Balák , 66. T. Balák , 75. N. Tůma , 81. T. Balák
11

O favoritovi zápasu nebylo pochyb. Křižovatka, trápící se na samém chvostu tabulky s pouhým jedním bodem z jedenácti utkání, přivítala na svém hřišti Lipovou, která měla 23x více bodů, neboli 23. Porážku z předminulého kola dokázali hosté napravit v tom minulém, když darovali Hranicím kanára a ve střelecké potenci měli v úmyslu pokračovat také ve 12. kole. Pěti zásahy na sebe upozornil Tomáš Balák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v síti domácích

Obraz hry byl od prvních minut jednoznačný, hosté se tlačili dopředu, domácí se snažili co nejdéle neinkasovat. První branka ale přišla už ve třetí minutě, kdy se prosadil 44 letý Petr Bílek po kombinaci na levé straně a následné zpětné přihrávce a hosté vedli 1:0. Přesně o deset minut později načal své střelecké konto Tomáš Balák, který pelášil po levé straně a ač měl ve skvělých pozicích hned tři ze svých spoluhráčů, rozhodl se zakončit sám. Naštěstí pro Lipovou ale úspěšně a bylo to již o dvě branky. Nic nenapovídalo tomu, že by se v zápase mělo udít něco překvapivého, domácím chyběl jejich kapitán a nejlepší hráč Michal Svůra a jejich hra postrádala hlavu i patu. Další branka hostů přišla ve 34. minutě, prosadil se krajní bek a nejlepší hráč posledního kola Jan Žuk. Ten vypálil na brankáře z uctivé vzdálenosti, střela mu ale v náruči nezůstala a z rukavic mu vypadla do brány. Před koncem první půle navázal kapitán Lipové pro tento zápas Pavel Slovák, který opět trochu zahamounil a tentokrát ho brankář Křižovatky vychytal. Míč se ale odrazil k Nicolasi Tůmovi a ač zápis říká něco jiného, právě Tůma se postaral o poslední branku první půle.

Obraz hry se příliš nezměnil

Ve druhé půli přišla první branka ještě rychleji, než v té první, již po dvou minutách přidal svou druhou branku v utkání Tomáš Balák, který dostal luxusní centr z rohového kopu od Tůmy a hlavou se trefil přesně. Tentýž hráč se navíc prosadil znovu o šest minut později, čímž zkompletoval svůj hattrick a hosté vedli už 6:0. V 66 minutě vstřelil Balák svou čtvrtou branku. Přesně čtvrthodiny před koncem zápasu se podruhé v zápase prosadil Pavel Slovák. I v této akci se blýsknul Nico Tůma, který si všiml rozběhnutého Slováka a pasem šajtlí kolem tří obránců ho našel naprosto přesně, stačilo jen nastavit nohu. Domácí dokázali alespoň jednou odpovědět a korigovat skóre, V 78. minutě snižoval na 1:8 Jan Melničuk. Poslední slovo ale měli přeci jen hosté a byl to opět Tomáš Balák, který vstřelil necelých deset minut před koncem svou již pátou branku v zápasu a stanovil tak konečný účet utkání na hrozivých 1:9. 

 

Krize Křižovatky zdá se nemá konce a začíná to vypadat, že je sestup do Okresního přeboru nemine. Lipová je naopak stále ve hře o 1.A třídu, cesta za postupem bude ale ještě velmi dlouhá a velmi trnitá.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipová
Nicolas Tůma, hráč: Dnes to bylo jednoznačné utkání. Na domácích je vidět, že se scházejí nejspíš ještě hůře, než my, což je co říct. Nechci být kritický, když jsme vyhráli 9:1, ale dnes jsme měli šancí na 15-20 gólů a kdybychom nehamounili, byl by výsledek ještě lepší. My teď budeme chtít zvládnout poslední zápas proti Bukovanům, mezitím se v posledním kole utká Sokolov s Chyši a my tak doufejme budeme na postupové příčky ztrácet cca dva body.



Sestavy


SK ZD Křižovatka
J. Toncar [-] - L. Metlický [-] , M. Krhounek [-] , F. Ouřada [-] , J. Melničuk [-] , J. Rada [-] , V. Altman [-] , R. Kirch [-] , E. Miko [-] , L. Mach [-] , M. Nečekal [-]

TJ Sokol Lipová
M. Hurtoš [-] - M. Voborník [-] , N. Tůma [-] , L. Anděl [-] (46. M. Dulovec [-] ) , M. Glazer [-] , P. Slovák [-] , P. Dulovec [-] (75. P. Hynek [-] ) , T. Balák [-] , J. Žuk [-] (34. J. Luňák [-] ) , J. Žahourek [-] , P. Bílek [-] (46. P. Mezera [-] )

ŽK: 57. E. Miko , 65. J. Melničuk - 40. P. Slovák , 54. J. Luňák . ČK: 87. P. Slovák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Peschel Filip - REISMÜLLER Ladislav, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 19:51
David Křížek

Expert: Miroslav Daněk
Tip experta: výhra hostů

Křižovatce to letos nejde a nezmění se to ani po 12-tém kole. Lipová se sice né vždycky optimálně sejde, ale jsem pevně přesvědčen o tom, že i přes nějaké absence si musí s posledním týmem tabulky poradit.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 21:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:36

Tip: výhra hostů

27. 10. 2021 07:28
Výhra hostů
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:11

Tip: výhra hostů