4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:00

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola zvládlo lépe domácí Poříčí


Branky


14

Bez ztráty květinky a s ambicemi na postup do 1.A třídy kráčela soutěží Lipová, která měla v plánu porazit i mužstvo Královského Poříčí. Domácí Baník ale nehodlal darovat svou kůži lacino a rozhodně nic nevzdával předem. Lipová k utkání zajížděla pouze s jedním hráčem na střídání a tím byl gólman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům se nedařilo

Královské poříčí do utkání vstoupilo lépe, než hosté z Lipové. Dařilo se jim lépe kombinovat, držet míč s hosty k ničemu příliš nepouštěli. Ojedinělou šanci, ve které mohli jít hosté při správném řešení až čtyři na jednoho, se domácím podařilo přerušit. Za svou aktivitu byli odměněni po čtvrthodině hry. Po rohu se prosadil Lukáš Kalous a bylo to 1:0. Standartní situace se ukázaly být tou hlavní zbraní domácích. Druhou branku si totiž připsal po dalších sedmi minutách opět Kalous a opět padla po rohovém kopu. Další roh, další gól. To se psala 32. minuta a tentokrát stál na jeho konci Radek Soták. 3:0. Hosté tak třikrát zaplatili za svou nedůslednost při bránění standartních situací. Domácí nadále pokračovali ve svém aktivním výkonu a i proto si do kabin odnesli poměrně pohodlné, avšak zrádné vedení.

Hosté snížili až v závěru

Do druhého dějství vstoupili domácí tak trochu spokojeni s výsledkem a možná také stoupajícím faktorem únavy, jelikož jejich výkon nebyl zdaleka takový, jako před pauzou. Hosté to vycítili a začali být aktivnější. Vytvořili si několik slibných příležitostí, ale ani jednu nedokázali dovést do úspěšného konce. A tak udeřili opět domácí. Postaral se o to probuzený střelec, stoper a trenér, nestárnoucí Josip Elijáš. Ten natáhl k parádní střele po kombinaci na straně hřišti a zamířil přesně k tyči. Hostům se ke konci utkání podařilo alespoň snížit, Pavel Slovák se prodral až do vápna a zakončením k tyči snížil na konečných 4:1.

 

Lipová si tak připisuje první ztrátu bodů v sezóně a rovnou porážku. Královské Poříčí na ni navíc ztrácí jenom bod a boj o přední příčky se tak zajímavě zamotává.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Jakub Kopřiva, asistent trenéra: V dalším utkání nás čekala Lipová, tedy soupeř, který ještě neprohrál a kraloval tabulce. Proto jsme šli do utkání s respektem k soupeři, který se navíc netají postupovými ambicemi. I přesto jsme měli jasný cíl. Hráli jsme doma a nebrali jsme nic jiného, než tři body. Od prvních minut jsme byli lepší, mnohem lépe jsme kombinovali, dařilo se nám držet míč, soupeře jsme k ničemu nepouštěli a vytvářeli jsme si šance. Kluci plnili pokyny, nevynechali jediný souboj a bojovali tak, jako by to stále bylo 0:0. První poločas nám vyšel skvěle, a to jak směrem dopředu, tak i směrem dozadu, protože soupeř neměl jedinou střelu na branku. Ve druhém dějství jsme na to chtěli navázat, ale klasicky se to nepodařilo. Projevil se výsledek 3:0, ale i únava hráčů, kteří odmakali první poločas. Soupeř byl ve druhém poločase o poznání nebezpečnější, než v tom prvním. Přežili jsme několik takových pološancí a sami jsme udeřili dvacet minut před koncem, kdy to Eli zase parádně trefil. Hosté se nakonec v samém závěru prosadili a první čisté konto v této sezoně si Příba tedy bohužel nepřipsal. Když to shrnu, tak naše vítězství je dle mého absolutně zasloužené. Byli jsme ve všem lepší, měli jsme větší vůli po vítězství a za to, co kluci předvedli, si tři body rozhodně zasloužili. Řadu hráčů podala opravdu skvělý výkon, ale vyzdvihnout bych chtěl Čanyho, který to neměl na beku vůbec lehké, ale poradil si výborně. Neprohrál snad jediný souboj a ještě se zapojoval do útočení. A to byl suverénně nejstarším hráčem v základních sestavách obou celků, ale borce i o dvacet let mladší doslova vymazal. Zejména za první poločas bych chtěl hráčům poděkovat, protože to byla radost se na to dívat. Nyní hrajeme opět doma a čeká nás další těžký soupeř. Přijede Dolní Žandov. Máme celý týden na to, abychom se na soupeře připravili a v sobotu vybojovali další tři body.

TJ Sokol Lipová
Nicolas Tůma, hráč: Tady asi není co hodnotit. Do Poříčí jsme přijeli s tím, že chceme natáhnout sérii bez porážky a odvézt nějaký bod. I přesto, že jsme k utkání odjeli v 11 lidech, pouze s náhradním gólmanem, se tu něco dalo uhrát. Museli bychom ale za stavu 0:0 vyřešit lépe protiútok 4 na 1, a nebo proměnit ve druhém poločase tři tutovky, abychom tu mohli pomýšlet aspoň na bod. Soupeř byl ale stoprocentně ve všem lepší a zaslouženě vyhrál. My se snad už příští týden konečně sejdeme a zvítězíme.



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
P. Přibys [-] - R. Soták [-] (71. R. Zinner [-] ) , R. Boček [-] , V. Friml [-] (60. J. Jiráček [-] ) , P. Bureš [-] , T. Kričfaluši [-] , S. Nguyen [-] , L. Friml [-] (56. J. Graňák [-] ) , J. Elijáš [-] , P. Peterka [-] (71. J. Herda [-] ) , L. Kalous [-]

TJ Sokol Lipová
J. Dašek [-] - N. Tůma [-] (70. M. Dulovec [-] ) , P. Slovák [-] , M. Glazer [-] , T. Balák [-] , M. Voborník [-] , D. Čížek [-] , L. Anděl [-] , J. Žahourek [-] , J. Žuk [-] , P. Dulovec [-]

ŽK: 27. S. Nguyen , 32. R. Soták .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Balhar Ivan - SIEBER Josef, REISMÜLLER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

David Křížek

Expert: Jaroslav Bauchner
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola. Obě mužstva jsou favorité soutěže a jejich kvalita je obrovská. Přesto favorizuji domácí, kteří si mohou v nesnázích, jaké máme všichni, pomoci hráči z áčka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zápas týmů, které mají ambice na 1.A třídu, tady si myslím, že rezerva Pořičí, která bude posílena o opory z A týmu předvede parádní výkon a Lipovou porazí. Čekám gólové hody s výsledkem 5:3.

14. 9. 2021 00:50
Královské Poříčí bude doma silným soupeřem,posílena o hráče z áčka a Lipovou doma porazí