3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 15:00

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejtěsnějším rozdílem skončil duel mezi Habartovem a Sedlecem


Branky


9

TJ Baník Habartov hostil v rámci 1.kola 1.B třídy karlovarského Kraje nováčka této soutěže, z okresu postupivšího TJ KSNP Sedlece. Do utkání vstupovali domácí jako mírný favorit, stovka přítomných diváků měla roli favorita podpořit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vítěze neměla

Zápas začal opatrně na obou stranách hřiště. Oba týmy vycházely ze zajištěné obrany a spíše čekaly na první chybu soupeře. Ta nastala již v 9.minutě při nedorozumnění v obraně hostujícího celku, kterou využil osamocený Daniel Houdek, který po přesné nahrávce z vápna neminul. Z prvního poločasu bylo patrné, že se jedná o první mistrovské utkání po dlouhé době a oba týmy řešily řadu nepřesností až do 36. minuty, kdy skóroval Jakub Vydra z obdobné situace jako domácí celek. Stav utkání v poločase 1:1.

Nakonec se vítěz přeci jen našel

Druhý poločas začal lépe pro domácí, kteří dokázali využít hned první příležitost v 51.minutě a střelcem byl opět Daniel Houdek. Po dalších 15 minutách to byl opět Daniel Houdek! v 66.minutě tento střelec zápasu vsítil hattrick - 3:1. Zápas se mohl zdát, že je rozhodnutý, ale Sedlec se rozhodně nevzdával a za necelé 4 minuty našel rychlou odpověd Jaroslav Košťál a vykřesal naději na vyrovnání tohoto zápasu. Po zbytek zápasu, byli domácí pod tlakem, ale dokázali si s tím poradit a zároveň hrozili nebezpečnými brejky, ale ty nedokázali využít, proto konečný stav 3:2 a tři body bral domácí celek TJ Baník Habartov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Habartov
Lukáš Nýdl (hráč domácích): ,Před zápasem jsme si říkali, že nás nečeká nic lehkého. První zápasy bývají nevyzpytatelné a proto jsme kladli důraz na zajištěnou obranu a vyvarování se zbytečných chyb. To se nám dařilo, nepouštěli jsme soupeře do šancí. Na čem určitě musíme zapracovat, tak využívání gólových příležitostí, kterých jsme měli spoustu, obzvlášť ve druhé půli, kde jsme měli několik šancí soupeři odskočit o tři branky. Místo toho jsme se následně dostali na jednobrankový rozdíl a pod tlak. Zápas celkově pro nás hodnotím pozitivně, hlavní jsou tři body a víme na čem musíme zapracovat.




Sestavy


TJ Baník Habartov
M. Mitterpach [-] - M. Pajer [-] , T. Tamajka [-] , P. Formánek [-] , A. Radimerský [-] , M. Janík [-] (70. N. Sarkisov [-] ) , M. Tancl [-] , J. Křepela [-] , V. Tichý [-] (60. P. Müller [-] ) , D. Houdek [-] , D. Dlábik [-] (60. P. Müller ml. [-] )

TJ KSNP Sedlec
L. Juhás [-] - J. Košťál [-] , P. Gregor [-] , P. Václavík [-] , M. Kováč [-] (46. J. Hrbatý [-] ) , L. Hraba [-] - D. Štěpán [-] , F. Kotrč [-] , P. Krejsa [-] , J. Vydra [-] (66. J. Sůva [-] ) - J. Hudec [-]

ŽK: 60. P. Formánek , 78. A. Radimerský - 79. P. Krejsa .
Hráči zápasu: D. Houdek - L. Juhás .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - HRNČÁL Jiří, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jakub Kopřiva
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas. Duely Habartova jsou pro mě vždy trochu nevyzpytatelné, protože Habartov dokáže porazit každého, ale také s každým prohrát. Nyní přivítá nováčka soutěže, na kterého jsem hodně zvědavý. Myslím si, že rozhodne zkušenost a domácí prostředí, takže tři body získá Habartov. Tipuji 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza