0:8
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

9.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice nezaváhaly a rozstřílely Skalnou


Branky


11. F. Labai , 13. F. Labai , 25. O. Synek , 35. J. Buday , 40. M. Zeman , 78. M. Zeman , 81. J. Dvořák , 87. O. Synek
9

Zápas mužstev z opačných konců tabulky. Silné mužstvo Trstěnic zajíždělo na hřiště Skalné, které se zatím vůbec nedaří a především v kontrastu s předchozími sezónami je jasné, že hráči nejsou v potřebné pohodě. Zraněními zmítaný klub navíc zapsal na soupisku pouze dvanáct hráčů. Jednoznačný favorit utkání byl předem daný a pouze zázrak mohl zapříčinit jiný, než očekávaný průběh zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karty byly rozdány brzy

Herní převaha hostů na sebe nenechala dlouho čekat, stejně tak první větší šance a stejně tak první branky. Vědomi si své síly, hnali se trstěničtí od úvodních minut dopředu a o osudu utkání chtěli rozhodnout co možná nejdříve. Střelecké kopačky si obul Ferko Labai, který vstřelil první branku utkání v 11. minutě a o pouhé dvě minuty se trefil znovu. Po úvodní čtvrthodině tak vedli hosté o dvě branky. Ve 25. minutě se prosadil Mladý levý bek Ondra Synek, nejlepší hráč uplynulého kola. Na něj navázal o deset minut později věčný optimista Jiří Buday a bylo to už 4:0. Poslední branku prvního poločasu vstřelil Marek Zeman, který zvýšil na rozdíl pěti branek a již po první půli bylo jasné, že domácí na body nedosáhnou. Jasné nebylo jen to, jak drtivou porážku budou muset zkousnout.

Tempo zvolnilo

Kdyby se druhá půle škrtla, asi by se ani nic nestalo. Vítěz klání byl daný, poměr sil na hřišti též. Domácí mají bohužel pro ně velké trable s marodkou, v dorosteneckém věku tak museli nastoupit MizeraFrič, či Kirch. A to na Trstěnice prostě nemohlo stačit. Na další branky se ale čekalo poměrně dlouho, což byl důsledek určitého polevení v tempu od hostů. Necelou čtvrthodinu před koncem vstřelil svou druhou branku Marek Zeman a o tři minuty později se trefil Jakub Dvořák. Pár minut před koncem se domácí síť rozvlnila poosmé a naposledy. Byl to opět Ondřej Synek, pro kterého to také byla druhá branka v zápase.

 

Po vysoké prohře v Pile tak musí Skalná vstřebat další debakl a o zázrak se pokusí příští víkend v Drmoule proti Mariánským Lázním. Trstěnice svádějí tuhý souboj o špičku tabulky a další důležité body do tabulky si budou chtít připsat proti Dolnímu Rychnovu.



Ohlasy k zápasu



TJ Rozvoj Trstěnice
Vratislav Dvořák, trenér (zprostředkoval): Celý zápas jsme měli pod kontrolou, hlavně první půli, kdy jsme dali krásné branky, stále jsme měli míč a byli jsme rychlejší. Prostě jsme se bavili fotbalem. V druhé půli jsme prostřídali a chvilku trvalo, než jsme se vrátili ke hře z první půle. Dnes zápas sednul nejlépe určitě Kubovi Dvořákovi.



Sestavy


FK Skalná
J. Gembický [-] - M. Cverčko [-] , M. Kirch [-] (42. J. Jílek [-] ) , V. Šmat [-] , T. Pěček [-] , L. Makovec [-] , J. Frič [-] , J. Makovec [-] , P. Najman [-] , V. Mizera [-] , V. Peterka [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
M. Čeček [-] - J. Dvořák [-] , M. Osvald [-] (46. M. Lorenz [-] ) , M. Zeman [-] , J. Buday [-] , F. Labai [-] (62. K. Ilko [-] ) , T. Oleksink [-] , O. Synek [-] , M. Štrupl [-] (46. P. Hraško [-] ) , T. Chlapec [-] (62. O. Parák [-] ) , A. Novák [-]

ŽK: 86. T. Oleksink .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Godža Ladislav - VU David, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Ondřej Synek
Tip experta: výhra hostů

Skalné se nedaří, vyhrajeme.

Tip: výhra hostů