Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 17:00

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda nasázela Rychnovu pět branek


Branky


7

Favorizovaná hvězda nastupovala na domácím hřišti proti Dolnímu Rychnovu, který už dokázal potrápit nejednoho favorita. K vidění bylo celkem šest branek, prosadily se oba celky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly na obou stranách

Domácí byli v úvodních minutách mnohem aktivnější a živější. Na větší šance se ale čekalo poměrně dlouho a obraz hry se postupně vyrovnával. Nakonec se prosadili domácí, ale nebyl to Jan Beneš, jak je uvedeno v zápise, ale Patrik Lhotský, který propálil gólmana spolu se vším, co mu stálo v cestě. Ve 14. minutě už to bylo o dvě branky, po pohledné kombinace na jeden dotyk zakončoval Radek Žídek a počínal si znamenitě. Ve 24. minutě došlo k nešťastnému zranění domácího Roberta Iterského, který si nejspíše poškodil kolenní vazy. Doufáme, že zranění bude méně vážné, než se na první pohled zdá a přejeme co nejdřívější návrat na trávníky. 

 

Hostům se do poločasu podařilo snížit, když využili propadnutí domácích stoperů a po samostatním úniku vstřelil branku Šimon Lukeš. Do kabin šly týmy za stavu 2:1.

Stříleli už jen domácí

Ve druhé půli se skóre měnilo poměrně záhy, Khalid Mouhafidi obdržel zpětnou a z hranice vápna překonal hostujícího gólmana. Po čtvrt hodině druhé půle už svítilo na tabuli 4:1, další pěknou kombinaci domácích totiž využil Josef Hrotek a zvýšil vedení svého týmu. Poslední branku, a zároveň svou druhou v utkání, vstřelil Khalid Mouhafidi, když se jeho projektil nejdřív odrazil od tyče zpět k němu a pak již nebyl problém uklidit míč do odkryté branky.

 

Hvězda si tak připisuje cenné vítězství a s 9 body se hřeje ve středu tabulky, Dolní Rychnov se se čtyřmi body pohybuje těsně nad sestupovými příčkami a v dalších utkáních musí udělat vše pro body.



Ohlasy k zápasu


FK Hvězda Cheb B
Vladislav “Tevez” Remža (trenér domácích): V prvních 15 minutách jsme dobře kombinovali a nepůjčovali soupeři míč. Poté jsme se přizpůsobili tempu Rychnova, přestali jsme běhat a zbytečně tahali míč. Dokázali jsme sice dát 2 góly, ale naše hra nebyla dle mých představ. Vyústěním toho byl inkasovaný gól do šatny. Ve druhé půli jsme se vrátili ke kombinační hře a rychlým náběhům ze stran. Díky tomu se nám podařilo vstřelit další 3 branky. I když se druhá půle dá hodnotit kladně, mrzí mě opět spousta nepřesností v zakončení. Být přesnější, skóre zápasu by bylo mnohem vyšší.




Sestavy


FK Hvězda Cheb B
D. Wagneter [-] - P. Lhotský [-] , R. Iterský [-] (24. K. Mouhafidi [-] ) , R. Žídek [-] (66. M. Alexa [-] ) , L. Kompit [-] , J. Hrotek [-] (59. L. Macháček [-] ) , J. Beneš [-] , L. Vlk [-] , M. Pilař [-] (59. M. Kaciašvili [-] ) , L. Plíhal [-] (66. L. Sládeček [-] ) , P. Veleman [-]

SK Dolní Rychnov
V. Šantora [-] - M. Baleš [-] (64. D. Trojan [-] ) , V. Vondrys [-] , J. Lukeš [-] , Š. Lukeš [-] , F. Hedar [-] , M. Dvořák [-] , J. Dlouhý [-] , D. Reismüller [-] (64. M. Adžič [-] ) , P. Kalabza [-] , V. Kohout [-]

ŽK: 30. J. Beneš , 44. K. Mouhafidi - 84. J. Dlouhý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Peschel Filip - FURIŠ Adam, ŘÁDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Robert Vavřina
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání, tady tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích