Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov dobyl Pilu


Branky


7

TJ Baník Pila hostil na svém hřišti rezervu FK Ostrov. Z Pily se body vozí velice těžko, to ví moc dobře každý tým v 1.A třídě. Ostrovu se ale v dosavadní sezóně velice daří a doposud nepoznal hořkost porážky. O skvělou kulisu se přišlo postarat 150 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Průběh utkání v podstatě odpovídal prognózám, hosté byli o něco více na míči, domácí byli naopak důraznější a poctivě vyčkávali na šance k rychlým brejkům. Ostrovští si dokázali vypracovat několik slibných příležitostí, žádná se ale gólově neujala. Nakonec se domácí rozhodli, že si vezmou slovo jako první. Naskytla se jim totiž šance k nadějnému brejku, kterého se zhostili na výbornou a Vlastimil Šimůnek, který stál na jeho konci, poslal svůj tým ve 35. minutě do vedení. Baníku se ale k jejich smůle nepodařilo udržet vedení příliš dlouho. Jedna z hvězd A třídy, Jakub Kostka, natáhl k dalekonosné střele a trefil se opravdu parádně. Gólman na míč nedosáhl a bylo to 1:1. Většího vzruchu už se parádní divácká kulisa nedočkala a za remízového stavu se tak šlo do kabin.

Domácí šli ve druhé půli do vedení

Ve druhé půli byl k vidění podobný obraz hry, jako v půli první a ani rozložení sil se příliš nezměnilo. Jako první se do obrovské šance dostali hosté, nedokázali ji ale proměnit a brzy za to pykali. V 57. minutě se totiž dostal k zakončení Robert Vavřina, který se trefil náramně z přímého kopu, kdy volil sílu oproti přesnosti, ale na jeho dělovku zkrátka neměl hostující Vaněček nárok. Než se vůbec mohla začít stahovat mračna nad hráči Ostrova, vzal odpovědnost na svá bedra kapitán hostů Filip Tomáň. Ten se totiž prosadil dvakrát v rozmezí šesti minut a tak bylo v 65. minutě srovnáno, když ostrovští zahrávali standartní situaci, přetažený balón vrátili zpět do ohně a Tomáň zakončil do prázdné. No a v 71. minutě už hosté dokonce vedli. Rohový kop byl totiž posazen přímo na hlavu hostujícího kapitána a ten se nemýlil Dlouho doufali fanoušci ve zdramatizování výsledku, tečku za utkáním ale udělal mladý Lukáš Kunz, jehož tečovaná střela zapadla přímo k tyči a gólman na ni neměl šanci dosáhnout. Nakonec byla připsána jako vlastní domácímu Marek Mäsárovi, na konečném výsledku 2:4 to již nic nemění. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Pila
Robert Vavřina, hráč: Vyrovnané utkání, při kterém se diváci určitě nenudili. Snažili jsme se předvést bojovné utkání a navázat na předchozí vítězný výsledek. Výsledek nám nevyšel ale bojovnost určitě z naší strany byla, přišlo pár chyb za které nás hosté potrestali a tím rozhodly utkání v jejich prospěch. Jako tým jsme předvedli pěkný výkon.

FK Ostrov B
Štěpán Dvořák, trenér: Těžké utkání proti týmu, který v domácím prostředí body nerozdává. Myslím, že jsme byli po celé utkání lepším týmem, ale domácí po celou dobu hrozili nebezpečnými brejky. Po našich neproměněných šancích se domácím jeden takový podařil a ujali se vedení. Naštěstí se nám podařilo do půle srovnat krásnou střelou Kuby Kostky. Ve druhé půli jsme byli nadále aktivní, pak se ale prosadili opět domácí po nádherné pumelici Vavřiny. Z bryndy nás vytáhl kapitán Filip Tomáň, který dvěma góly otočil výsledek v náš prospěch. Výsledek pak pečetil Lukáš Kunz. Mám velkou radost z toho, že se dokážeme dostat i z nepříznivých situací. Dokážeme se semknout a utkání otočit.



Sestavy


TJ Baník Pila
M. Toth [-] - V. Kubín [-] (83. K. Mourek [-] ) , J. Tišnovský [-] , A. Roubíček [-] , R. Vavřina st. [-] (58. M. Mäsár [-] ) - O. Harasiewicz [-] , R. Vavřina [-] , O. Brožík [-] , J. Plic [-] (47. M. Burda [-] ) - R. Kubín [-] , V. Šimůnek ml. [-]

FK Ostrov B
D. Vaněček [-] - J. Zedníček [-] , J. Kostka [-] , P. Veselý [-] , D. Tichý [-] , M. Hron [-] , T. Váňa [-] (46. L. Slavík [-] ) , M. Kiš [-] , Z. Vlasák [-] , L. Kunz [-] , F. Tomáň [-]

ŽK: 68. O. Harasiewicz - 73. J. Zedníček , 92. L. Kunz .
Hráči zápasu: R. Vavřina - F. Tomáň , J. Kostka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Godža Ladislav - LHOTKOVÁ Veronika, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Robert Vavřina
Tip experta: výhra domácích

Ostrov je asi favoritem, ale já věřím tomu, že se od nás body odváží těžko. Když mákneme, tak body zůstanou u nás.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích