Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

4.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pila potrestala kynšperské chyby a bere všechny body


Branky


5

Na půdu Baníku Pily, odkud se těžko vozí body, zajíždělo mužstvo TJ Slavoj Kynšper nad Ohří, které naopak bez bodů odmítalo odjet. 80 diváků se mohlo kochat atraktivním fotbalem, ve kterém padlo šest branek a k tomu jedna červená karta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si uzmuli to nejtěsnější vedení

Hned v úvodu utkání se domácím podařilo potrestat zaváhání hostů. Zmatek v kynšperské obraně v podstatě poslal do úniku Vlastimila Šimůnka, který obstřelil padajícího gólmana a domácí tak šli překvapivě záhy do vedení 1:0. I dle papírových předpokladů byl zbytek první půli především o velkém množství podstoupených osobních soubojů a ojedinělých šancí, kterých si ale domácí přeci jen vytvořili o něco více. Další branka v první pětačtyřicetiminutovce nepadla a hosté tak šli do kabin s jednobrankovým mankem.

Kanonáda v druhé půli.

Ve druhé půli se v nastoleném trendu bojovného fotbalu pokračovalo a v první hodině zápasu se další branka neurodila. Důležité momenty přišly v následujících minutách. V 66. minutě dostal žlutou kartu za zdržování hostující Karel Sommer. Domácím se vzápětí podařilo skórovat, když se jim povedlo přečíslit obranu hostů. Radim Kubín nastřelil ještě tyč, ale o dorážku se postaral Jakub Plic a domácí vedli už o dvě branky. V 69. minutě šli hosté do desíti, když Karel Sommer dostal druhou žlutou kartu za strčení do soupeře v přerušené hře. Hra hostů tím utrpěla pořádnou ránu, navíc hned o minutu později přidali domácí další branku. Z přímého kopu se pokusili zakončit přímo na bránu. Urbánek pokus vyrazil, ale pouze na malé vápnu k osamocenému Marku Burdovi, který hlavou zakončoval v podstatě do prázdné branky. V 85. minutě to bylo už 4:0. Postaralo se o to stejné duo, jako při druhé brance, ale Radim Kubín tentokrát nevolil nahrávku o brankovou konstrukci a Jakuba Plice našel přímo, který následně vsítil svůj druhý gól v utkání. Hostům se podařila alespoň kosmetická úprava skóre. V 90. minutě propadl balon po centru za domácí obrácne, čehož využil kapitán hostů Daniel Packert a střelou na vzdálenější tyč upravil na 4:1. Ani to ještě nebylo vše, v dlouhém nastavení se totiž prosadili ještě jednou domácí. Hosté nechali pořádně otevřená zadní vrátka ve snaze vstřelit ještě nějaké branky, což pramenilo v protiútok domácích, kteří se řítili ve třech na jediného obránce. Radim Kubín předložil míč Jiřímu Tišnovskému, který šancí v 95. minutě nepohrdl a pečetil skóre utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Pila
Vlasta Kubín, hráč: Po minulém týdnu jsme se snažili navázat na předvedený výkon, což se nám snad po zásluze vyplatilo. Nejvíce tomu asi napomohla obrovská chyba v hostující obraně, po které jsme skóroval už během třetí minuty. Poté to byl do konce poločasu boj o střed hřiště, s občasnými výpady, především z naší strany. Do druhého poločasu jsme vstoupili se snahou přidat další gól. K tomu nám velice přispělo vyloučení hostujícího obránce, který viděl dvakrát žlutou kartu v rychlém sledu, toho jsme využili poměrně záhy a to nás uklidnilo. Ve zbytku zápasu se nám víceméně hru dařilo kontrolovat a zakládat další nebezpečné útoky a některé z nich jsme ještě využili. Jedinou chybou tak bylo propadnutí ke konci zápasu, po které Kynšperk vstřelil svou jedinou branku v utkání. Jsme velice rádi za domácí výhru, která nám přinesla všechny body. Po dnešním výkonu, doufejme, že zasloužená. Konečně jsme se tak mohli spolehnout na zakončování svých útoků, s tím dnes asi můžeme být spokojeni nejvíce.

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer, vedoucí: Dnes jsme přijeli na hřiště Baníku Pila bez pětice hráčů základní sestavy a byl to zápas, který se nám vůbec nepovedl. Brzy jsme inkasovali branku a nedokázali jsme se vůbec dostat k naší hře. V první půli jsme měli jenom málo šancí ke vstřelení branky, stejně tak i domácí mužstvo. Po změně stran nás poznamenalo zranění Filipa Šefla, který byl odvezen RZS do nemocnice s poraněným kolenem a o pár minut později zcela zbytečné vyloučení Karla Sommera. Do konce zápasu jsme jen stěží dokázali odolávat hře domácích, kteří nakonec vyhráli 5-1.



Sestavy


TJ Baník Pila
P. Štrébl [-] - R. Vavřina st. [-] , V. Kubín [-] - O. Brožík [-] , A. Roubíček [-] , R. Vavřina [-] (84. K. Mourek [-] ) , M. Burda [-] , M. Mäsár [-] (49. J. Tišnovský [-] ) , J. Plic [-] - V. Šimůnek ml. [-] , R. Kubín [-]

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Semotam [-] - M. Petrů [-] , F. Šefl [-] (58. D. Bandurič [-] ) , M. Najman [-] (72. R. Kolov [-] ) , M. Vágner [-] , S. Marek [-] , R. Panajotov [-] , D. Packert [-] , K. Sommer [-] , M. Carda [-] , J. Kardoš [-]

ŽK: 13. R. Kubín , 69. V. Šimůnek ml. - 38. F. Šefl , 66. K. Sommer , 82. R. Panajotov . ČK: 69. K. Sommer .
Hráči zápasu: J. Plic - D. Packert .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - COUFAL Jaroslav, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Tady zkusím remízu. Jak jsem už říkal, Pila hraje nepříjemný fotbal a proti Kynšperku by nemusela odejít s prázdnou.

Tip: výhra domácích