3:2
(1:1)
41. T. Schwarz
81. T. Dočkal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsnou výhru nad Kraslicemi si připisuje Hvězda


Branky


21. R. Iterský , 57. D. Mácha , 60. K. Mouhafidi - 41. T. Schwarz , 81. T. Dočkal (p.)
6

V prvním kole oba týmy prohrály, v tom druhém oba chtěly za každou cenu bodovat. Rezerva chebské Hvězdy přivítala tým z Kraslic. Utkání přihlíželo 80 diváků a ti se během zápasu rozhodně nenudili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Chebští vlétli do zápasu s výrazně lepším herním projevem, než jejich soupeř a tvořili si množství šancí. První branka padla ve 21. minutě, když hostující obranou propadnul míč a domácí šli dva úplně sami na brankáře. Situaci vyřešili s přehledem a Robert Iterský dával na 1:0. Krasličtí se postupně dostávali do zápasu a herní převaha Chebu se postupně minimalizovala. Hostům se do poločasu dokonce podařilo vyrovnat. Lukáš Větrovec hezkou kolmicí nalezl Tomáše Schwarze, který si ukázkově obhodil brankáře a pak již neměl problém uklidit míč do prázdné svatyně domácích. Domácí si během první půle vytvořili ještě několik vyložených příležitostí, žádnou ale v branku nepřetavili. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Drama až do konce

Poměrně vyrovnaný průběh narušila zbytečná hrubka hostů. Hosté mohli jít, a možná i měli, dokonce do vedení, ale ve vyložené šanci bohužel pro ně selhal Jakub Šiman. V 57. minutě se krasličtí dopustili veliké chyby v rozehrávce, kterou domácí dokázali využít a Dalibor Mácha vrátil svému týmu vedení. Hosté zbraně rozhodně neskládali a nadále se chtěli o výsledek porvat, ve druhé půli se jim díky zlepšenému výkonu dařilo být vyrovnaným soupeřem. I tak to ale byli domácí, kdo opět udeřil. Hned v 60. minutě dostal exkluzivní pas za obranu Lukáš Vlk (v zápise se chybně uvádí Khalid Mouhafidi), který si poradil zkušeně a zvýšil na 3:1. Devět minut před koncem se hostům podařilo snížit na rozdíl jediné branky. V pokutovém území byl zfaulován Tomáš Košťál, a o následnou úspěšnou exekuci se postaral Tomáš Dočkal. Do otevřené obrany hostů se několikrát podařilo dostat domácímu Chebu, své vedení už ale nenavýšil. Ani hosté se již ale na branku nezmohli, a tak zůstávají tři body po nejtěsnějším rozdílu doma v Chebu.



Ohlasy k zápasu


FK Hvězda Cheb B
Vladislav “Tevez” Remža (trenér domácích): Mohu říct, že zápas byl v naší režii, i když soupeř z Kraslic bez několika opor opravdu hodně kousal. V první půli jsme hráli moc chaoticky a spíše jsme kecali, než hráli. Druhá půle byla už z naší strany lepší, ale pořád se spoustou chyb. Naší největší slabinou je bohužel zakončení. Kdyby výsledek skončil větším rozdílem, nikdo by se nedivil. Na tom musíme hodně zapracovat. Do konce zápasu jsme se bohužel museli strachovat o výsledek. Každopádně Kraslice mají zkušený tým a já jim děkuji za férové utkání.

SK Kraslice
Tomáš Procházka (předseda klubu, hráč): V prvním poločase byli lepší domácí a zahodili několik velmi dobrých příležitostí, avšak my jsme se postupně zvedli a hodně nám pomohlo vyrovnání. Druhý poločas bych řekl, že už byl vyrovnaný a ke konci zápasu se domácí báli o výsledek. Škoda naší chyby v rozehrávce, kdy jsme v podstatě darovali domácím branku na 2:1. Bohužel z mého pohledu udělali i nějaké zásadní chyby rozhodčí, ale to nechci rozebírat. Každý děláme chyby a nebudeme se na to vymlouvat. Naopak mě potěšil náš výkon ve druhé půli. Když takto budeme hrát, body určitě přijdou.



Sestavy


FK Hvězda Cheb B
L. Komárek [-] - R. Iterský [-] (46. M. Sýkora [-] ) , L. Sládeček [-] (75. T. Kratochvíl [-] ) , K. Mouhafidi [-] , M. Pilař [-] , J. Beneš [-] , L. Vlk [-] , P. Lhotský [-] , P. Veleman [-] (53. J. Altman [-] ) , L. Plíhal [-] , D. Mácha [-]

SK Kraslice
M. Svoboda [-] - J. Kurtin [-] , T. Dočkal [-] , T. Studeník [-] (29. J. Šiman [-] ) , T. Schwarz [-] , J. Šrámek [-] , D. Palocsányi [-] , V. Lomoz [-] , T. Košťál [-] , P. Hruška [-] , L. Větrovec [-]

Hráči zápasu: K. Mouhafidi - M. Svoboda , T. Dočkal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - MELNIČUK Matěj, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Tomáš Procházka
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že se naše mužstvo oklepe z porážky v Ostrově a předvedeme v Chebu lepší výkon. A co bych to byl za hráče a předsedu klubu, kdybych nevěřil v naší výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích