3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice se oklepávají z vleklých zranění, poradily si s Hvězdou


Branky


21. O. Synek , 45. J. Buday , 89. M. Osvald
8

Hned 1. kolo 1.A třídy přiřklo rezervě chebské Hvězdy silného soupeře z Trstěnic, na jejichž hřiště chebští zajížděli. Domácí však řešili vleklé zdravotní potíže a tak bylo otázkou, v jaké síle a v jaké formě do utkání vstoupí. Podpořit je v krásné slunné odpoledne přišlo 80 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení a už ho nepustli

V samotném závěru domácí svou výhru stvrdili



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvoj Trstěnice
Vratislav Dvořák (trenér domácích): Po roce pauzy konečně ostrý start. Bylo to znát na hráčích nervozita a mnoho nepřesností zejména v prvé půli. Hvězda hrála od začátku dlouhé nakopávané balony za obranu s náběhy. V první půli v 15 minutě po rohovém kopu, jsme špatně vystoupili a soupeř balonem za obranu byl sám na vápně naštěstí v časným výběhem brankáře O.L. vše zlikvidoval. V 20 minutě po rychlém brejku, běžel Labai sám na brankáře. Z této šance jsme kopali roh a z toho skóroval Synek. V 45 minutě po krásné akci skóroval Buday. Do druhé půle jsem udělal 3 změny a utkání jsme měli pod kontrolou . Měli jsme minimálně 4 velké šance , ale špatně řešili zakončení. V závěru Hvězda z ojedinělé šance vstřelila branku, ta však pro postavení mimo hru neplatila a nám se v této situaci zranil brankář. V 89 minutě jsme zakončili utkání zaslouženou 3 brankou po střele Osvalda. Musím pochválit tým za nasazení a předvedenou hru zejména v druhé půli.




Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
O. Jacko-Lysák [-] - J. Dvořák [-] (63. P. Hraško [-] ) , M. Lorenz [-] , J. Buday [-] , L. Nezval [-] , F. Labai [-] (58. M. Osvald [-] ) , R. Danko [-] (46. O. Parák [-] ) , K. Ilko [-] (46. P. Šanda [-] ) , O. Synek [-] , T. Oleksink [-] , A. Novák [-] (46. M. Zeman [-] )

FK Hvězda Cheb B
O. Ouhrabka [-] - M. Kaciašvili [-] (79. T. Kratochvíl [-] ) , M. Alexa [-] , M. Mojcher [-] , J. Altman [-] (74. L. Komárek [-] ) , K. Mouhafidi [-] , J. Sládek [-] (59. L. Sládeček [-] ) , J. Beneš [-] , L. Vlk [-] , P. Lhotský [-] , L. Plíhal [-] (59. M. Sýkora [-] )

ŽK: 63. P. Šanda - 53. M. Mojcher , 56. K. Mouhafidi , 83. L. Sládeček . ČK: 89. M. Mojcher .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - GODŽA Ladislav, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Josef Novotný
Tip experta: výhra domácích

Hosté toto utkání hrají souběžně s "A" týmem a pokud se uzdraví hráči domácích tak potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích