Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov je nadále stoprocentní, body si odváží z Frantovek


Branky


46. L. Hibler , 62. L. Hajmacher - 10. M. Dušek , 23. R. Bečvář , 40. L. Pfreimer , 72. O. Frána (p.) , 75. L. Kočí , 81. O. Frána
9

Po šesti utkáních 18 bodů a skóre 27:6. Chodovu se v této sezóně prostě daří, klub svými skvělými výkony táhne především Lukáš Kočí a střelecky ho podporuje Ondřej Frána. Domácí měli před zápasem bodů devět a ač proti těžkému soupeři, na domácí půdě si chtěli připsat další tři. V první půli k tomu ale příliš dobře nevykročili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili hned třikrát

Už po desíti minutách byli hosté odměněni za svou aktivitu, míč na hranici vápna si vzal Martin Dušek, párkrát naznačil střelu a nakonec z 18 metrů napálil míč vší silou na bránu a prostřelil i domácího Hellera, který si na míč ale sáhl. Ve 23. minutě už to bylo o dvě branky, tahle ovšem padla velice kuriózně, posuďte sami. Doklepával Radek Bečvář.

 

Hostům se do poločasu podařilo skórovat ještě jednou. Ondřej Frána rychle a velice chytře rozehrál přímý volný kop, našel na vápně Lukáše Pfreimera, ten si míč jedním dotykem převzal, druhým připravil a třetím vymetl šibenici domácí branky. Za stavu 0:3 ukončil hlavní rozhodčí Godža první půli. Pro domácí bylo tříbrankové manko možná až příliš kruté, vedení si ale hosté za svůj výkon zaslloužili.

Domácím se podařilo velice brzy snížit

Hned v úvodu se Františkovým Lázním podařilo snížit a vykřesat tak jiskřičku naděje. Dlouhý nákop z obrany do útoku, centr z pravé strany a již po 24 vteřinách druhé půle se trefil Lukáš Hibler, který snížil na 1:3. V 54. minutě se hosté trefili znovu, asistent rozhodčího ale správně odmával ofsajd, ve kterém se střelec branky nacházel a ta tak nemohla platit. Hned o minutu později se do zakončení dostali domácí, skvělým zákrokem se blýskl Dulz. Po hodině hry se ve velké šanci objevili hosté, z levé strany ale zakončili těsně vedle. O několik okamžiků později přišlo snížení na rozdíl jediné branky. Po skvělém prúniku z pravé strany až do pokutového území obdržel zpětnou přihrávku Tomáš Hajmacher, který se do míče z první opřel a i díky tomu ho procpal až do brány. Domácí cítili šanci, zjistili, že i proti silnému Chodovu se hrát dá. Veškeré naděje ale zhatila minuta sedmdesátá a události jí následující. Červenou kartu totiž viděl Radek Ščislák, domácí obránce, který na brankové čáře rukou zabraňoval jasné brance. Sudí tak neměl na výběr a jednak hráče poslal do kabin, druhak nařídil pokutový kop ve prospěch chodovských, který proměnil jejich kanonýr Ondřej Frána. Hosté vedli opět o dvě branky a tentokrát už nic nenasvědčovalo tomu, že by tři body zůstaly u Kohoutů. Tím spíš, že o tři minuty natáhl ke střele levou nohou kapitán hostů Lukáš Kočí, a za jeho parádně trefenou ranou se domácí Heller stihl jen ohlédnout. Poslední branku v utkání a svou druhou v zápase vstřelil Ondřej Frána, v 81. minutě využili hosté špatně sehranou ofsajdovou past a nájezd dva na gólmana vyřešili správně, když Frána uklízel do prázdné brány.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Chodov
Ondřej Frána, hráč: S Františkovými Lázněmi nemáme moc dobrou bilanci a chtěli jsme ji prolomit. To se nám povedlo, když jsme první poločas vyhráli podle mého suverénně. Do druhého poločasu jsme nevstoupili úplně nejlíp, když jsme hned ze začátku dostali na 2:3. Pak nám pomohl soupeř, když ve vápně zabránil stoper rukou jasnému gólů a dostal červenou kartu. Následovala penalta, kterou jsme proměnili a uklidnili se. Do konce zapasu jsme už soupeře do ničeho nepustili a přidali ještě 2 branky. Jsme rádi, že jsme udrželi naší vítěznou sérii a odvezli si 3 body.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
M. Heller [-] - J. Eisenreich [-] , J. Šustek [-] , A. Sopčák [-] (68. J. Čehák [-] ) , M. Lukáč [-] , L. Hajmacher [-] , L. Hibler [-] , P. Klokočník [-] , R. Hubáček [-] , D. Ščislák [-] , V. Strnad [-]

TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - M. Kopecký [-] (46. T. Kovařík [-] ) , J. Dušek [-] (88. M. Žigar [-] ) , T. Pelech [-] , R. Bečvář [-] - M. Dušek [-] , P. Michálek [-] (46. J. Sikora [-] ) , J. Rau [-] (77. M. Kotlár [-] ) , L. Kočí [-] - O. Frána [-] (88. K. Fröhlich [-] ) - L. Pfreimer [-]

ŽK: 50. M. Lukáč , 82. L. Hibler - 50. J. Rau , 53. M. Dušek , 65. T. Kovařík . ČK: 71. D. Ščislák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Godža Ladislav - MELNIČUK Matěj, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Václav Altman
Tip experta: výhra hostů

I když by jsem to přál klukům z Frantovek, letos nepodávají též optimální výkony a Chodov válí.