Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim sahala po prvních bodech, ale neúspěšně


8

SK Toužim přivítala na svém stadionu tým z Františkových Lázní. Domácí stále čekali na první bodový zápis v této sezóně a cítili, že proti Kohoutům by to mohlo klapnout. Proti byl především kapitán hostů Jindra Eisenreich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali lépe a šli do vedení

Domácí nastoupili na hřiště s podobným herním projevem, kterým se prezentovali v předchozíchc utkáních, tedy nevalným. Hosté vycítili šanci a se drali dopředu. Díky dvěma brankám v rychlém sledu vedli již v první čtvrthodině o dvě branky. O obě se navíc postaral kapitán Kohoutů Jindřich Eisenreich, se kterým si domácí nevěděli příliš rady. Od 30. minuty se ale obraz hry změnil a poměrně rychle se míč začal objevovat na kopačkách domácích. Ti zjistili, že dopředu by to také mohlo jít a postupně začali být nebezpeční. Velkou šanci měl ve 40. minutě Hotěk, který zahrával přímý kop v podstatě z hranice vápna, ale těsně přestřelil. Těsně před poločasem se blýskl šikovnými nohami Tunder a následně vyslal prudký centr z pravé strany do vápna. Ten hostující gólman vyrazil, ale pouze do míst, kde stál Hotěk. Hostující Lauko ale dokázal v bráně zasáhnout senzačně nadvakrát a domácím tak šanci zhatil. 

Domácí inkasovali, pak zaveleli k obratu

Krátce po změně stran měli Kohouti ohromnou dvojšanci, ani jedno ze zakončení ale neskončilo v síti. O minutu později jim to už vyšlo. Eisenreich vypálil z hranice vápna nechytatelným způsobem a gólman se po střele marně natahoval. 3:1. Pro kapitána hostů to znamenalo hattrick. Hned vzápětí mohli hosté svůj náskok ještě navýšit, přímý kop z uctivé vzdálenosti vyrazil domácí Přenosil pouze před sebe, nakonec si ale dokázal skvěle poradit i s dorážkou. V 55. minutě se samostatným průnikem prezentoval domácí Filip Burda a křižnou ranou z pravé strany, která byla přízemní a navíc parádně utažená, nedal brankáři hostů šanci zasáhnout, za míčem se mohl pouze ohlédnout. O 12 minut později už byl rozdíl pouze jednobrankový. Mezi střelce se zapsal také domácí kapitán Karel Čermák a bylo to 2:3. Sedm minut před koncem se domácím povedlo dokonce srovnat! Psychickou výhodu využil nejlepší hráč domácích Miloslav Hotěk a domácí byli přesvědčeni, že zápas mohou dotáhnout do vítězného konce. Otevřený závěr ale dopadl lépe pro hosty. V 90. minutě obdržel míč na hranici penalty Martin Lukáč a neměl problém ho už uklidit do branky a rozhodnout tak o důležitých třech bodech pro své mužstvo.



Ohlasy k zápasu


SK Toužim
Zdeněk Dvořák, hráč: Je to škoda, chybí nám dravost a pořádná koncovka. Prvních 10 minut jsme hráli opět hrozně, ale pak jsme začli hrát fotbal. Je tam vidět progres a musíme se akorát více sehrát, ale za dnešní výkon se i přes prohru určitě stydět nemusíme.




Sestavy


SK Toužim
V. Přenosil [-] - F. Burda [-] , L. Marek [-] (58. L. Pavlík [-] ) , M. Hotěk [-] , P. Tunder [-] , M. Očko [-] , J. Legr [-] , Z. Dvořák [-] , K. Čermák [-] (88. D. Řehák [-] ) , O. Kott [-] (58. J. Frank [-] ) , D. Tunder [-]

FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - J. Eisenreich [-] , M. Lukáč [-] , L. Hajmacher [-] , L. Hibler [-] , M. Heller [-] , R. Hubáček [-] , M. Strnad [-] , D. Ščislák [-] , M. Haberle [-] , V. Strnad [-] (68. L. Rejman [-] )

ŽK: J. Legr , 55. D. Tunder , 66. J. Frank - 73. M. Strnad , 85. M. Heller .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - MAKOVEC Jan, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hotěk hattrick. vítězství 5:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích