Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2021 18:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chebské trápení pokračuje, zastřílela si Nová Role


Branky


9

Beznadějně poslední Cheb stále čekal na první bodový zápis a do utkání s Novou Rolí nevstupoval zrovna v roli favorita, i přes výhodu domácího prostředí. Již první minuty ukázaly, jakým směrem se bude utkání vyvíjet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm branek, hattrick Neuderta

Pokud do utkání vstupovali domácí s úmyslem udržet co nejdéle čisté konto, tak se jim to moc dlouho nedařilo. Hosté na soupeže od prvních chvil vlétli a už po pěti minutách se po centru prosadil Tomáš Červík. Tentýž hráč zvyšoval na 2:0 o pouhých šest minut později, když se po centru prosadil střelou z voleje. V 16. minutě už svítila na ukazateli skóre číslovka 3, vlastní branku si totiž vstřelil Lukáš Sahaj. Následně si vzal slovo na dvacet minut šikovný hráč hostů Filip Neudert. A dal o sobě vědět hlasitě, od 19. do 36. minuty totiž skóroval hned třikrát a zapsal si tak do statistik čistý hattrick. Hned vzápětí přidal již sedmou branku poločasu Tomáš Koudelka a v podstatě z rozehry udeřili hosté znovu, osmou a poslední branku první půle vstřelil ve 40. minutě Tomáš Chlup.

Dohrávalo se z povinnosti

Pouhé dvě minuty trvalo čekání na první branku druhé půle. Pokud se v kabině posmíval Neudert Červíkovi, že má "pouze" dvě branky, dočkal se druhý jmenovaný brzkého zadostiučinění. Ve 47. minutě se totiž prosadil a zkompletoval tak své hattrickové představení. V 60. minutě přidal svou druhou branku v utkání Tomáš Chlup a počet vstřelených branek byl už dvouciferný. 0:10. V závěru se hosté prosadili ještě dvakrát, v 83. minutě narostl počet střelců o Miroslava Živanoviče a dvě minuty před koncem uzavíral skóre zápasu na 0:12 Josef Vaverka

 

FC Cheb má po pěti utkáních skóre 6:38 a s 0 body je na samém chvostu. Hráči musí hodit zápas za hlavu a již se připravovat na příští týden, kdy je čeká utkání ve Žluticích a kde se chebští porvou o první body v sezóně. Nová Role má z 5 utkání 4 výhry a pohybuje se na špici tabulky. Příští týden ji čeká souboj o první místo se zatím stoprocentním Chodovem.



Ohlasy k zápasu


FC Cheb
Václav Altman, kapitán: Nová Role byla jasně lepší, bylo vidět, že každý hráč umí s míčem a kluci byli v pohybu. Pro většinu lidi v našem týmu je to poslední zápasy zrcadlo toho, že na to nemají a musí začít makat a změnit přístup. Kluci z Role byli rychlejší, důraznější a chtěli hrát, my útočili ve 2-3 lidech, zbytek vůbec a obranná fáze byla celkově špatná, nejsme kompaktní a nezvládáme ani takovou blbost jako se držet u sebe a posouvat se, aby jsme to hráli odzadu.

FK Nová Role
Petr Vakeš, trenér: Tak asi po průběhu utkání a vysokém skóre pro náš tým nemůžeme být nic jiného než spokojeni, já osobně jsem měl trochu obavy, jelikož po předchozích výsledcích obou týmů jsme byli pro nás nezvykle favoritem utkání, ale hráči moje obavy rozptýlili prakticky hned od úvodních minut, zejména jsem byl velmi spokojen s výkonem a vysokou efektivitou v zakončení. Klukům samozřejmě děkuji, co také jiného po takovém zápase?



Sestavy


FC Cheb
J. Lacina [-] - D. Linhart [-] , V. Šiman [-] , K. Sultani [-] , P. Sedlák [-] , L. Sahaj [-] , J. Kerďo [-] , J. Zeman [-] , V. Altman [-] , M. Podlipský [-] , M. Pechoč [-] (46. J. Srnec [-] )

FK Nová Role
J. Latislav [-] - T. Chlup [-] (74. T. Vakeš [-] ) , F. Neudert [-] , M. Karlík [-] , D. Hájek [-] (46. J. Vaverka [-] ) , J. Veverka ml. [-] , L. Hájek [-] (74. D. Poláček [-] ) , T. Červík [-] (63. M. Živanovič [-] ) , T. Koudelka [-] , V. Dorunda [-] , D. Hegenbart [-]

ŽK: 70. J. Kerďo .
Hráči zápasu: J. Veverka ml. , F. Neudert , T. Červík .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Hodek Jakub - COUFAL Jaroslav, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Matyáš Maršík
Tip experta: výhra hostů

Chebu se poslední dobou moc nevede a Nová Role je překvapením sezóny.

Tip: výhra hostů