9:0
(6:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Cheb si z Nového Sedla odnáší výprask


Branky


14. M. Janičo , 17. P. Šebl , 22. J. Vican , 22. R. Faber , 24. O. Parth , 36. R. Faber , 49. O. Parth , 56. J. Vican , 61. J. Vican
9

Cheb, stále čekající na první výhru v sezóně, zajížděl na půdu Nového Sedla, který do utkání vstupoval v roli favorita. Sedlečtí navíc v posledním kole nestačili na Chodov a tak si v sobotním odpoledni chtěli napravit reputaci. 50 diváků si i přes deštivé počasí našlo cestu na tribunu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek a bylo vymalováno

Od úvodního hvizdu jako by bylo na hřišti pouze jedno mužstvo a to to domácí. Téměř čtvrt hodiny museli fanoušci čekat na první branku, ale pak se s nimi roztrhl pytel. Ve 14. minutě otevřel skóre utkání domácí Michael Janičo. O pouhé tři minuty později to bylo už 2:0, mezi střelce se zapsal Patrik Šebl. Poměrně raritou je potom fakt, že domácí vstřelili dvě branky během šedesáti vteřin. Robert Faber Josef Vican se totiž prosadili ve 22. minutě a skóre bylo už 4:0. O dvě minuty později byla k vidění pátá branka, o kterou se postaral Ondřej Parth. A kanára do kabiny nadělil hostům Robert Faber, pro kterého to byla již druhá branka, když se trefil ve 36. minutě.

Do konce utkání se trefovali jen domácí

Zlepšení výkonů ze strany hostů se nedostavilo a domácí značně polevilo, skoro, jako by se utkání dohrávalo pouze z povinnosti. I tak ale ještě několik branek padlo. Ta první padla hned v úvodu druhé půle, ve 49. minutě si druhou branku v zápase připsal Ondřej Parth. Osmou i devátou branku v zápase si na své konto připsal Josef Vican, který tak zkompletoval svůj hattrick a uzavřel účet zápasu na konečných 9:0 pro domácí. 

 

Chebští tak odjíždí domů s pořádným výpraskem a nezbývá jim, než zápas hodit za hlavu a myšlenkami se již posouvat k víkendu příštímu, kdy nastoupí na půdě rovněž velice silného Chodova.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo
Stanislav Suchý (hráč, vedoucí): Dobře jsme vstoupili do utkání a rychle jsme vedli. V první půli na co jsme sáhli, to nám vyšlo a spadlo do branky. Hosté byli ale naprosto odevzdaní, na nic se nezmohli. Druhý poločas se v podstatě jen dohrával a je jen škoda, že jsme nepřidali ještě více branek.

FC Cheb
Václav Altman (kapitán): K zápasu s Novým Sedlem nemám tak nějak co říci. Snad jen, že chci poděkovat dorostencům, pomocníkům z Béčka a klukům, kteří na zápase byli, viz hrající brankáři. I přes polepenou sestavu jsme se chtěli prezentovat jako v minulých zápasech a to týmovým pojetím a snahou, bohužel jsme v prvním poločase neproměnili ani jednu ze čtyř šancí a Sedlo proměnilo vše co mohlo. Druhý poločas se zápas jen dohrával a Sedlo zaslouženě vyhrálo.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] (76. J. John [-] ) - D. Patera [-] (15. P. Šebl [-] ) , R. Faber [-] (73. D. Petřík [-] ) , O. Parth [-] , S. Suchý [-] , K. Kalina [-] , M. Janičo [-] , D. Dudi [-] , R. Kaňok [-] , L. Macák [-] , J. Vican [-]

FC Cheb
R. Bočukov [-] - M. Skřivánek [-] , V. Šiman [-] , T. Altman [-] , D. Janoušek [-] , D. Štěch [-] (67. J. Kerďo [-] ) , L. Sahaj [-] (57. J. Lacina [-] ) , J. Zeman [-] , V. Altman [-] , L. Stejskal [-] , M. Pechoč [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - SIEBER Josef, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Martin Karbula
Tip experta: výhra domácích

Nové Sedlo hraje poprvé doma a tudíž si nenechá vzít žádné body – výhra domácích