0:1
(0:1)
33. L. Hořt
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka rozhodla o třech bodech mezi Toužimí a Hroznětínem


Branky


33. L. Hořt
8

V rámci 1. kola Krajského přeboru zajížděl tým TJ Olympie Hroznětín na půdu SK Toužim. Utkání ve velkém vedru přihlíželo skvělých 150 diváků a viděli velice vyrovnané utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půla rozhodla

Od začátku se týmy oťukávali a zkoušeli, kudy by mohli do soupeřovi šestnáctky proniknout. Hned v úvodní desetiminutovce se nešťastně zranil Jan Eret z Hroznětína a ve 13. minutě ho nahradil Lukáš Hořt. Tohle střídání se ale nakonec ukázalo jako klíčové, když právě Lukáš Hořt našel míč po rohovém kopu a uklidil ho do branky domácí Toužimi. 0:1. Hosté měli v první půli více ze hry, ale v další branku to přetavit nedokázali. Těsně před koncem došlo ke sporné situaci, kdy gólman hostů chytl míč někde na hranici velkého vápna, dle domácích až za jeho hranicí. Rozhodčí hru posoudil jako v rámci pravidel a pokračovalo se dál, což se toužimským velice nelíbilo.

Více branek již diváci neviděli

Do druhé půle vstoupilil o něco aktivněji domácí z Toužimi a chtěli se pokusit zvrátit nepříznivý vývoj utkání. Hroznětín se začal soustředit spíše na deefenzivu. V 65. minutě dokonce domácí vyrovnali! Prosadili se po přímém kopu. Standardní situace se ale musela opakovat z důvodu útočícího hráče ve zdi. I Hroznětín si dokázal z dvou brejků vytvořit stoprocentní příležitosti, ani jednu ale nedovedl do zdárného konce. V 80. minutě dokonce trefili hosté spojnici domácí branky. Toužimští také nebyli schopní z žádné ze svých šancí vstřelit branku a tak skončil zápas tím nejtěsnějším možným rozdílem. Velice cenné tři body si domu odváží celek z Hroznětína



Ohlasy k zápasu


SK Toužim
Zdeněk Dvořák (hráč domácích): První poločas jsme nebyli schopni pořádně zachytit náběhy za obran. Všude jsme byli pozdě a z toho vzešel jediný gól zápasu, kdy po skoro každém dlouhém nákopu se jeden z hráčů Hroznětína dostal za obranu Toužimi a následně z toho byl nebezpečný centr do vápna nebo vybojovaný roh, kterých měl Hroznětín bez mála 10 za první poločas. Bohužel zrovna jedinému gólu předcházel očividný offside přímo před zraky postranní rozhodčí. První poločas byl ve stylu okresní nakopávané v podání Hroznětínu a my jsme nezvládali reagovat. Druhý poločas už měl jiný spád, hřiště jsme ovládali, ale bohužel z toho vzešel pouze neuznaný gól z přímého kopu. Hosté v druhém poločase ještě měli dvě jasné šance, které ale nedokázali proměnit. Kromě ruky gólmana mimo vápno a nemávnutého offsidu a opakovaného přímého kopu si rozhodčí počínali v zápase dobře.

TJ Olympie Hroznětín
Jaroslav Štok (hráč hostů): 1 poločas jsme měli víc ze hry my bohužel z vytvořených šanci jsme proměnili pouze jednu. Ve 2 půlce nás domácí zatlačili, my jsme neproměnili 2 stoprocentní šance a zbytečně jsme si to zkomplikovali, vezeme si 3 body, takže jsme spokojený!



Sestavy


SK Toužim
V. Přenosil [-] - L. Pavlík [-] (54. J. Frank [-] ) , F. Burda [-] , D. Tunder [-] , M. Hotěk [-] , K. Krejčí [-] , M. Očko [-] , J. Legr [-] (79. O. Kott [-] ) , Z. Dvořák [-] , K. Pejšek [-] (41. D. Řehák [-] ) , T. Kochta [-]

TJ Olympie Hroznětín
M. Tamáš [-] - J. Provazník [-] , J. Vodrážka [-] , F. Lulák [-] , J. Eret [-] (13. L. Hořt [-] ) , T. Koch [-] , J. Klas [-] , M. Burkyt [-] , D. Horvát [-] , D. Ondráček [-] (63. D. Perenčaj [-] ) , J. Michlík [-]

ŽK: 65. T. Kochta - 35. J. Provazník , 62. F. Lulák , 76. D. Horvát .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - FURIŠ Adam, VARGOVÁ Jessica.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jakub Kolář
Tip experta: výhra domácích

Očekávám tvrdý zápas, kde vyválčí vítězství domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích