Z. Hlous 56.
J. Šebek 78. (p.)
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov si doma poradil s týmem z Krchleb


Branky


56. Z. Hlous , 78. J. Šebek (p.) - 60. K. Bláha
6

Úněšov doma přivítal Krchleby. Ve velmi vyrovnaném zápase si nakonec lépe vedli domácí a z těžkého zápasu si připisují důležité body. Krchleby naopak po těsné prohře zůstávají bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zůstal bez branek

Z obou stran kvalitní vyrovnané utkání. S optickou převahou domácího mužstva, které mělo i více gólových šancí. První poločas se odehrával uprostřed hřiště s minimem šancí, kde největší měl domácí Janda. Po rohovém kopu, těsně hlavou minul branku. První poločas tak skončil za bezbrankového stavu.

V druhém poločase se rozhodlo

První gól domácích předcházela kombinace až do velkého vápna, kde se krásně uvolnil Hlous a utaženou placírkou na vzdálenější tyč v 56. minutě otevřel skóre. Následně hostující Bláha nádhernou střelou z poza vápna vymetl šibenici a srovnal stav na 1:1. Poté byli k vidění šance na obou stranách. Domácí Nechutný sám před brankářem přestřelil. Na opačné straně Blaha opět hrozil střelou jen těsně mimo. V 78. minutě Jakub Mižár prošel až do vápna, kde byl faulován a kopala se penalta, kterou Šebek jistě proměnil. Hosté měli ještě možnost po standardce srovnat, ale to se jim nepovedlo. A pak už si domácí zkušeně výhru pohlídali. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Úněšov
Hráč, Jakub Mižár: Myslím si, že Krchleby jsou velice silným soupeřem a jsem rád, že jsme to takhle zvládli. Do toho nám chybělo ještě spousta hráčů, takže další zápasy bychom měli být ještě silnější. Bylo tam ještě spousta nepřesností, vzhledem k té roční pauze, takže musíme dál pracovat a snad se nám bude dařit i v dalších utkání.




Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Hrubý [-] - Z. Hlous [-] , J. Šebek [-] , P. Nechutný [-] , Z. Škopek [-] (80. D. Souček [-] ) , T. Janda [-] , J. Havel [-] , P. Rabada [-] , T. Bochníček [-] , J. Mižár [-] , M. Mižár [-]

SK Krchleby 1921
J. Straka [-] - F. Roth [-] , L. Sekereš [-] , T. Krejčí [-] (65. V. Moravec [-] ) , L. Kouřil [-] , K. Bláha [-] , T. Ježek [-] , M. Gabriel [-] (80. M. Kolář [-] ) , P. Farkaš [-] , P. Vacík [-] , P. Bláha [-]

ŽK: 11. M. Mižár - 35. T. Ježek , 72. J. Straka , 78. P. Bláha .
Hráči zápasu: Z. Hlous .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: REIPRICH Václav - SOPR Dušan (N), ROTH Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Myslím jasná 1

Tip: výhra domácích

Šimon Knopp

Expert: Jan Řezníček
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase sázím spíše na tým z Úněšova. Myslím si, že domácí tým se na první zápas pořádně nabudí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích