3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov zakončil podzimní část soutěže vítězně


Branky


15

Chýnovští fotbalisté se rozloučili v posledním podzimním zápase se svými fanoušky vítězstvím, ale až nečekaně se na všechny tři body nadřeli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl na góly vyrovnaný

Domácí celek vstoupil do utkání výborně a již v 6. minutě jej dostal do vedení Vl. Hruška, když mu ideálně před odkrytou Končokovu branku naservíroval míč J. Hruška - 1 : 0 a hned o dvě minuty později mohl zvýšit vedení svého mužstva D. Havlík, který se ocitl zcela sám před nemanickým brankářem, ale v gólové pozici zaváhal a nastřelil pouze jeho hruď.  Po té však domácí úvodní tlak zeslábnul a do hry se dostali i hosté. Ve 21.minutě se dostal do šance nemanický Kubát, ale s jeho pokusem si Průša v brance domácích ještě poradil. Ve 32. minutě se hostům již podařilo vyrovnat, když se pohotovou dorážkou prosadil důrazný Čapek - 1 : 1. To byla pro domácí hráče, ale i pro jejich příznivce studená sprcha a až do konce poločasu se nedokázali gólově prosadit. Několik slibných šancí si sice vytvořili jako např. ve 38. minutě Vl. Hruška a ve 44. minutě J. Hruška, ale v koncovce byli nepřesní. Na druhé straně ale také několikrát zahrozili hosté a největší šanci měl ve 43. minutě Kaňák, ale Průša domácí celek podržel, když jeho tutovku dokázal včasným vyběhnutím zlikvidovat.

 

Chýnov už hostující Nemanice do šance nepustil

Druhý poločas však začal náporem domácího celku (trenéři v kabině zřejmě zvýšili trochu hlas a provedli hned trojnásobné střídání) a v 54. minutě se dostal do sólového úniku Vl. Hruška, ale na poslední chvíli mu míč vypíchl nemanický Severa a zabránil mu v zakončení. V 60. minutě zahrávali domácí rohový kop a míč prolétl celým malým vápnem a na zadní tyči volný a překvapený J. Hruška nedokázal svoji dorážku nasměrovat do poloodkryté hostující branky. To již tlak domácích sílil a hosté se již jen ojediněle dostávali na svou útočnou polovinu. V 66. minutě zahrával chýnovský Doubrava ze dvaceti metrů z ideální pozice trestný kop a Končok vytasil výborný zákrok a svůj celek podržel. V 69. minutě pak nedokázal dotlačit za brankovou čáru míč ani střídající O. Hladík, ale v 71. minutě právě on přesným přízemním centrem našel Vl. Hrušku a ten přesnou střelou na přední tyč dostal chýnovské mužstvo do vedení - 2 : 1. Po té se již hrálo prakticky na jednu branku, ale třetí pojišťovací gól se však domácím nedařilo stále vstřelit. Přitom šance střídajících hráčů J. Petrů v 72. minutě, J. Hladíka v 76. minutě a O. Hladíka v 80. minutě po gólu přímo volaly. Velkou šanci měl v 85. minutě také další střídající domácí hráč M. Štrouf, ale jeho jedovatou střelu k tyči nemanický gólman, který byl jasně nejlepším hráčem hostů, na dvakrát zlikvidoval. Velkou šanci (jedinou ve 2. půli) měli v 89. minutě i nemaničtí fotbalisté, když Čapek zahrával z hranice pokutového území trestný kop, ale jeho prudká střela skončila jen na zdi domácích hráčů a oddechnutí domácích fandů bylo slyšet až daleko za tribunou. V 90. minutě pak udělal konečnou tečku ve skóre šikovný domácí mladík M. Štrouf, když obešel po rychlém brejku i hostujícího brankáře a do prázdné branky pečetil domácí vítězství - 3 : 1 a hned po té rozhodčí Vican st. fouknul do píšťalky naposledy a zápas ukončil. Po zápase se pak uskutečnila v klubovně na hřišti vydařená dokopná domácího celku, za účasti starosty města O. Jaroše, výboru FC, sponzorů a fanoušků, která se nesla v duchu úspěšného podzimu, neboť celkový zisk 25 bodů a konečné třetí místo je pro chýnovský celek velmi dobrým počinkem pro jarní část soutěže.

 

Pavel Kulveit

 



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Jsme rádi za tři body, i když dnes výkon optimální nebyl. Po podzimu jsme skončili v tabulce na třetím místě se ziskem 25 bodů a domácí fanoušci jsou spokojeni. Já však tvrdím, že tento tým má ještě na lepší výsledky, ale bohužel máme stálé potíže s produktivitou, neboť každý zápas si pravidelně vytvoříme několik gólových příležitostí, ale s koncovkou se stále trápíme. Celý podzim nám navíc chyběli Mareš s Ursachrem, kteří jsou ještě na vojenské misi a dále několik zápasů jsme citelně postrádali kvůli zranění i Václ. Hrušku a samozřejmě hodně chyběl i útočník J. Prášek, který získal v létě angažmá u našich jižních sousedů.

SK Nemanice
František Záveský (kondiční trenér): Domácí celek byl daleko více na míči, jeho vítězství je zasloužené a k zisku všech tří bodů domácím gratuluji. Více k zápasu nemám.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] , F. Zadražil [-] - V. Hruška [-] (79. M. Štrouf [-] ) , D. Štiller [-] (46. M. Zítek [-] ) , D. Havlík [-] (46. J. Petrů [-] ) , O. Mládek [-] (46. O. Hladík [-] ) , J. Hruška [-] - V. Hruška [-] , D. Král [-] (67. J. Hladík [-] ) -

SK Nemanice
M. Končok [-] - J. Lukáš [-] , J. Křiváček [-] , M. Strnad [-] , M. Severa [-] - S. Dubský ml. [-] , V. Čapek [-] , M. Matoušek [-] - J. Nováček [-] (73. D. Sedláček [-] ) , M. Kaňák [-] , L. Kubát [-]

ŽK: 90. J. Průša - 14. V. Čapek , 18. M. Kaňák , 18. S. Dubský ml. , 18. L. Kubát .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Vican Miroslav - BOČEK Petr, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: David Fiala
Tip experta: výhra domácích

Nemanicím se venku nedaří. Kluci z Chýnova se na dokopnou naladí vítězně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích