Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor v domácím zápase podlehl Kovářovu


Branky


15. V. Kollárik , 25. P. Lachout , 67. V. Růzha (vl.) - 13. J. Paták , 27. M. Brůžek , 47. J. Paták , 53. L. Holub , 75. L. Sedlák
15

V předposledním podzimním kole 1.A třídy ve skupině B, byl na programu zajímavý zápas mezi Meteorem Tábor a Kovářovem. Před zápasem byl Meteor na 4. příčce a Kovářov okupoval 5. pozici se ztrátou pouhého bodu za soupeřem. Utkání nabídlo vyrovnanou partii se šťastným koncem pro hosty, kteří si z Tábora odvezli vítězství 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

První vážnější akce zápasu byla k vidění v 7. minutě, ale hostujícím obráncům se ve skrumáži před vlastní bránou podařilo odpravit balón do bezpečí. V 10. minutě zahrozil po standardní situaci také Kovářov, jenomže Šedivý byl včas na svém místě a zakončení pokryl. Za dalších pár minut se hosté propracovali k rohovému kopu a po něm i k vedení 0:1, když nedůrazu v táborské obraně využil Paták. Meteor ovšem dokázal za dvě minuty vyrovnat. Hlavičku Lofflera sice Baštýř dokázal vyrazit na břevno, ale na dorážku Kollárika už byl krátký - 1:1. Domácí byli po tomto gólu jasně lepším týmem. Ve 20. minutě to zkoušel opět Kollárik, ale jeho střela na přední tyč se odrazila od konstrukce za bránu. Ve 25. minutě se už ale Meteor do vedení dostal, když centr Fialy zakončil do brány Lachout. I hosté však dokázali srovnat záhy. Po velkých chybách v domácí obraně se prosadil kanonýr Kovářova Brůžek. Ve zbytku poločasu už měli šance jenom táborští. Nejprve Široký nedokázal dostat hlavičku do brány a po něm se to nepovedlo ani Lofflerovi. Do velké šance se v závěru poločasu dostal ještě Lachout, kterého dobrým zákrokem vychytal Baštýř a brankář Kovářova si poradil i s poslední střelou poločasu, jenž vyprodukoval Štumfol. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Kovářov ovládl druhý poločas a zvítězil

Druhý poločas odšpuntovala nádherná střela Patáka ze 47. minuty, která s pomocí tyče skončila až v síti. Za dalších pět minut udělali hosté protiútok po lajně, na zadní tyči si centr našel Holub a rázem na tabuli svítilo skóre 2:4. Meteor odpověděl v 67. minutě, když si Syrovátkův centr srazil do vlastní brány Růzha. Hosté ale po chvíli odskočili znovu na rozdíl dvou branek, když se po nákopu z vlastního vápna dostal do úniku Sedlák, který po kličce brankářovi nezaváhal - 3:5. Tímto stavem také utkání skončilo. Meteor se tedy v tabulce propadl na 6. místo a příští kolo bude mít těžkou pozici k nápravě, protože se představí na půdě druhého celku tabulky, Čtyřech Dvorů. Kovářov zakončí první polovinu sezóny doma, kde přivítá Slavii ČB.

 

Vojta Kollárik

 



Ohlasy k zápasu


FK METEOR Tábor
Jiří Smetana (trenér): Do utkání jsme vstoupili špatně. Jasně jsme si řekli, že nesmíme soupeře pustit do standardky a buch první roh, gól. Naše hra se ale zlepšila a soupeře jsme zatlačili a otočili skóre. Není ale možné dopustit se tak triviálních chyb v obraně a soupeři v podstatě darovat tři góly. Je sympatické, že jsme se dokázali třikrát prosadit, ale jak chceme zvítězit, když si necháme nasypat pět branek. Hrubě jsem nespokojený s defenzivní stránkou. Těch obdržených branek je zkrátka víc než dost. Musíme se poučit z chyb a na plno bodovat na Čtyřech Dvorech, jiná varianta pro nás není přijatelná.

TJ ZD Kovářov
Jiří Jaroš (trenér): Hráli jsme podle toho jak jsme si stanovili, byli jsme produktivní a svojí zkušeností a chytrostí jsme ten zápas rozhodli. My jsme s nimi nemohli závodit, ale hráli jsme chytře, zodpovědně, kolektivně a slavilo to úspěch. Měli jsme velkou podporu našich fanoušků, kteří byli naprosto fantastický a vytvořili tam krásnou atmosféru. Je to velmi důležité vítězství, které má svou cenu. Táborský kluci mě velice překvapili, hráli vynikají fotbal, běhavej, moderní a jsem skoro přesvědčený, že to je mančaft budoucnosti. Pokud se udrží a nerozběhnou se někam jinam, tak si myslím, že je to vynikající tým.



Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - V. Kollárik [-] , P. Lachout [-] , F. Široký [-] (69. J. Mrázek [-] ) , V. Sedláček [-] , D. Fiala [-] , M. Mrzena [-] , M. Löffler [-] (55. T. Syrovátka [-] ) , P. Janošík [-] (78. J. Pípal [-] ) , M. Pecka [-] , P. Štumfol [-]

TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - J. Paták [-] , J. Novák [-] , L. Rak [-] (86. M. Kvasnička [-] ) , V. Růzha [-] , O. Stránský [-] , L. Holub [-] (90. M. Koška [-] ) , T. Janeček [-] (83. F. Škoch [-] ) , M. Brůžek [-] , L. Sedlák [-] , D. Pavličko [-]

ŽK: 34. P. Janošík , 89. D. Fiala - 69. L. Rak , 74. L. Holub , 90. F. Škoch .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BOČEK Petr - CIGÁŇ Roman, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:19
Dana Bendová

Expert: Petr Shýbal
Tip experta: výhra domácích

Meteor je nepříjemný soupeř a na domácím hřišti se mu daří. Porazil doma Hlubokou, porazí i Kovářov.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 13:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:02

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 05:51

Tip: výhra domácích