Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov si vedení udržel


Branky


13

Domácí Lišov se v prvním poločase ujal vedení dvěma góly a v 55. minutě přidal třetí. Ovšem Slavia se nevzdávala a podařilo se jí vstřelit dvě branky a tím zápas ještě zdramatizovat. Vyrovnat skóre se jim však už nepodařilo, takže nakonec tři body bral domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v první půli ujali vedení

V zápase dvou odlišných poločasů se v první půli hrálo mezi vápny, živější projev měli Slávisté, ale kontrolu nad míčem o dost zkušenější domácí tým. Velké šance se neservírovaly, na velkém hřišti byla hra v nepříliš vysokém tempu. V 29. minutě v celkem nenápadně vypadající situaci využili domácí fyzickou převahu, míč doslova procedili středem a po sérii pokusů hostí jej odpálit nakonec vnějším nártem nechytatelně zavěsil domácí Bouchal. Obraz hry se neměnil. Hosté měli dvě stoprocentní gólovky, ve kterých nejprve pohořel Korbel a poté i Pinc. Domácí hrozili hlavně střelbou zpoza vápna. Do konce poločasu dokázal domácí Lišov vstřelit takzvaný šatňák, když aut hlavou protečoval nechtěně slávistický obránce a trochu povystoupený hostující brankář byl přelobován centrem ze strany.

Slavia vykřesala naději na vyrovnání skóre

Druhý poločas jakoby se hrál úplně odlišný zápas, slávistických barev bylo plné hřiště a obraz hry se nezměnil ani poté, co domácí v 55. minutě po ojedinělé akci prošli po levé straně přes několik hráčů a osvědčili své letité futsalové dovednosti gólem do prázdné brány na 3:0. Dalo by se čekat, že zkušený tým míč podrží a s přehledem zápas dovede do konce, ovšem hostující borci ještě zvýšili intenzitu napadání po celém velkém hřišti, Lišov odevzdával jeden míč za druhým, pomohli i střídající borci a změna rozestavení a zápas dostal dramatický náboj. Nejprve nenápadně v 65. minutě Slípkova střela trochu ze zoufalství z 26 metrů poskočila domácímu brankáři tak, že jí chytil až za čarou a Slavia se hnala za kontaktním gólem. Po řadě závarů a rohů se nakonec klasicky hlavou prosadil kapitán Bohůnek v 81. minutě a bylo o co hrát. Vyrovnávací gól přes veškerou snahu hostí nepadl a domácí si pohlídali tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): Snažili jsme se bodově navázat na předchozí domácí zápasy. Zase se nám protočila sestava a museli zaskakovat další hráči širšího kádru. Herně jsme určitě nezklamali a je vidět posun k naší tradiční hře. Body jsme v Lišově získat nedokázali, domácí proměnili své šance a prokázali svou kvalitu. My jsme ale rozhodně nepropadli a máme v příštím domácím zápasem s Chýnovem na čem stavět.



Sestavy


SK Lišov
J. Sojka [-] - M. Koláček [-] (38. J. Hlaváč [-] ) , O. Mach [-] , K. Račák [-] (59. M. Šachl [-] ) , L. Pechoč [-] (90. J. Ježek [-] ) , D. Bouchal [-] , J. Kándl [-] , A. Červenka [-] , P. Kandl [-] (75. D. Brtna [-] ) , D. Koláček [-] , P. Shýbal [-]

SK Slavia České Budějovice
L. Rychlý [-] - R. Toman [-] , J. Pinc [-] (68. D. Kokrment [-] ) , J. Korbel [-] (49. M. Hosnedl [-] ) , V. Bravenec [-] (89. P. Hajný [-] ) , D. Strobl [-] , M. Slípka [-] , P. Rajzl [-] , P. Lhoták [-] (55. P. Bláha [-] ) , J. Klíma [-] , M. Bohůnek [-]

ŽK: 39. L. Pechoč , 66. P. Shýbal - 66. M. Slípka , 88. M. Hosnedl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Valeš Radek - BOČEK Petr, KREJNÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Matěj Mrzena
Tip experta: remíza

Lišov je doma silný, ale Slavia teď dvakrát vyhrála, tudíž remíza je reálná.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích