Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 10:15

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor ztratil poprvé venku


Branky


12

K dalšímu zápasu vyjížděli fotbalisté Meteoru do Českých Budějovic, kde se střetli proti Lokomotivě. Utkání přineslo vyrovnanou partii, ve které nakonec byli šťastnější domácí, kteří dokázali využít svoji mírnou převahu a zvítězili 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankový rozdíl ve prospěch Lokomotivy

Zápas začal lépe pro táborské, kteří se dostali do vedení už ve 3. minutě zásluhou Sedláčka, jenž se vrátil do sestavy po třech zápasech. Další minuty ovšem patřily Lokomotivě, která hned mohla srovnat. Hostující ofsajdová past nesklapla tak, jak by měla, ale domácí útočník selhal v zakončení, když postupoval sám na bránu. Výborný zákrok proti zakončení předvedl Šedivý. Další šance domácích přišla v 8. minutě, když Pípal na poslední chvíli vykopával míč z brankové čáry. Třináctá minuta už ale branku přinesla. Hrubou chybu Fialy, který z pozice posledního hráče začal kličkovat, potrestal Leština.Ve 25. minutě domácí po nákopu dostali míč do vápna, kde byl sestřelen jeden z útočníků a kopala se penalta. Tu si vzal na starosti Kamiš a bombou do středu brány otočil na 2:1. O chvíli později mohlo být pro domácí ještě lépe, ale hostující Pecka opět vykopl míč z brankové čáry. V poslední minutě poločasu se ještě do dobré příležitosti dostal Mrázek, ale netrefil branku.

Hosté vyrovnali skóre, avšak vítězný gól nakonec vstřelili domácí

Druhý poločas odstartovala znovu šance Meteoru. Na centrovaný míč z pravé strany si vyskočil Kollárik, ale jeho zakončení hlavou gólman Tomášek vyrazil. Ovšem k odraženému míči se dostal jako první Sedláček, který to zkoušel levačkou, jenomže o kousek minul. Poté se ke dvěma dobrým hlavičkám dostali také domácí, ale obě střely letěly nad břevno. V 63. minutě se do balónu na hranici vápna opřel Lachout, jehož střelu Tomášek vyrazil pouze na kopačku Kollárika a ten dokázal vyrovnat na 2:2. Za další dvě minuty už ale domácí opět vedli. Střelou na vzdálenější tyč se dokázal prosadit Martinec. Poté to dvakrát střelou za vápnem zkoušel Lachout, ale napoprvé netrefil bránu a jeho druhá střela byla ztečována do rukou brankáře. O pár minut později přišla další velká šance domácích, ale střela hlavou z bezprostřední blízkosti nenašla cíl. V 75. minutě se do dobré šance dostal po autovém vhazování opět Martinec, ale Šedivý zasáhl dobře a míč vyrazil. Deset minut před koncem měl vyrovnání na kopačce Kollárik, ale střelu namířil pouze do břevna. V posledních minutách mohl srovnat ještě Fiala, jemuž předal míč ve vápně Sedláček, ale domácí obrana střelu zablokovala na roh. Další šance už zápas nepřinesl, a tak Meteor z Českých Budějovic odjel s prázdnou. Příští zápas přivítá táborský tým doma Lišov a Lokomotiva se představí na Slavii.

 

 

Vojta Kollárik



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
P. Tomášek [-] - V. Leština [-] (92. J. Kuchař [-] ) , S. Nechuta [-] (85. T. Kadlec [-] ) , P. Kamiš [-] , C. Novotný [-] (73. S. Šimek [-] ) , O. Hladík [-] , J. Martinec [-] , O. Voneš [-] (60. J. Wenzl [-] ) , T. Choutka [-] , R. Čapek [-] , M. Wenzl [-]

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - P. Lachout [-] , V. Sedláček [-] (90. L. Klestil [-] ) , F. Široký [-] , J. Mrázek [-] (73. T. Syrovátka [-] ) , M. Mrzena [-] (46. M. Kolář [-] ) , D. Fiala [-] , V. Kollárik [-] , J. Pípal [-] (56. P. Janošík [-] ) , M. Pecka [-] , F. Štrincl [-]

ŽK: 44. J. Martinec - 67. M. Kolář , 75. P. Lachout , 90. L. Klestil .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Mráz Roman - BRYCH Jiří, HANDŠUH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Jiří Průša
Tip experta: výhra hostů

Vypadá to, že mladý kádr Meteoru se začíná pomalu chytat jak herně, tak gólově. Věřím, že naváže na předchozí dobré výkony a z Lokotky si odveze tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích