1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov si z Dačic odvezl tři body.


Branky


11

Po minulé remíze si hosté spravili chuť v Dačicích, odkud si po vítězství 1:3 odvezli všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Od první do poslední minuty se jednalo o vyrovnanou partii ve všech možných fotbalových statistikách. My i soupeř jsme si vytvořili zhruba po pěti šancích a jediný rozdíl byl v tom, že zatímco hosté z nich vstřelili 3 branky, my pouze jedinou. Chýnov se dostal do vedení z penalty. Pak se dlouho hrálo bez šancí, až jsme v 62. minutě vyrovnali gólem Křivánka. Po dvou našich chybách soupeř během pár minut rozhodl utkání. Jednoznačně remízové utkání jsme prohráli kvůli častým individuálním chybám, které jsou daní za příliš mladý a nezkušený kádr.

FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Naše mužstvo zvítězilo zaslouženě a získali jsme tři důležité body z venkovního hřiště. Během utkání jsme si vytvořili asi 5-6 gólových příležitostí, ale v koncovce se bohužel i nadále dost trápíme. Po laciném vyrovnání, které domácí dosáhli po naší individuální hrubé chybě, jsme však poté po dvou krásných a rychlých akcích dokázali dvakrát skórovat a na to již soupeř reagovat nedokázal. Mrzí mě jen znovu obnovené zranění Václ. Hrušky, který hrál až do té doby výborně. Výhry si ceníme, neboť jsme se museli obejít bez Krále, J. Hrušky, R. a T. Kučery, D. Havlíka, kteří chyběli z různých důvodů a i Štillera, který se zranil při rozcvičce před utkáním. Domácí nehráli špatný fotbal, ale v obranné činnosti mají dost velké problémy. A co mě ještě překvapilo, že na utkání chodí v Dačicích minimum diváků, naopak bych pochválil krásný stadión a nádhernou hrací plochu.



Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - D. Křivánek [-] , J. Vítkovský [-] , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , J. Chyška [-] , M. Šlápota [-] (58. P. Slabý [-] ) , J. Beneš [-] , J. Vacek [-] (75. D. Lovětínský [-] ) , R. Přikryl [-] , R. Máša [-] (36. M. Moučka [-] )

FC Chýnov
J. Průša [-] - M. Zítek [-] , A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] , V. Hruška [-] (71. K. Zadražil [-] ) - M. Štrouf [-] , J. Hladík [-] , O. Mládek [-] , J. Petrů [-] , V. Hruška [-] (37. O. Hladík [-] ) - F. Zadražil [-] (89. L. Kaňka [-] ) -

ŽK: 5. R. Máša , 7. M. Šlápota , 78. J. Brtník - 29. V. Hruška , 88. J. Hladík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kocina Martin - PÍSEK Martin, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Petr Kandl
Tip experta: výhra hostů

Chýnov měl na začátku soutěže těžký los a nyní už bude potvrzovat roli favorita. Pokud se Dačicím nevrátí Beneš, tak by to opět mohlo skončit pro domácí debaklem.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů