J. Zajíček 52.
F. Ineman 62. (p.)
2:3p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté zvítězili na penalty


Branky


52. J. Zajíček , 62. F. Ineman (p.) - 25. Š. Huttr , 32. M. Šípek
0

V Sobotu 31.10.2015 se uskutečníl duel mezi TJ Holoubkov a TJ  Strašice A.Vyrovnaný souboj rozhodli penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byly lepší

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal,  ale hosté byly o mali krůček lepší a to když dokázali využít své šance a to konkrétně ve 25' minutě,  když je poslal do vedení Šimon Huttr a ve 32' minutě dokázali odskočit už na rozdíl dvou branek a to zásluhou Michaela Šipka,  který se nemilil a poslal hosty do vedení 2:0.Poločas se dohrál v klidném a vyrovnaném stylu.

Tlak domácích

Už od začátku  druhého poločasu se snažili domácí smazat dvou golove manko a to sem jim povedlo  když na 1:2 snižil Jiří Zajíček.A za necelých 10' minut se domácí radovali znovu  a to když se Michal Inemam při pokutovém kopu nemilil a vyrovnal na 2:2.Oba týmy se snažili vzít si své tři  body, ale ani jednomu se to nepodařilo a tak byl po druhém poločasu zápas nerozhodny a šlo se na penalty.

9 gól rozhodl

Penalty měli rozhodnout o vítězi duelu a lépe se podařili hostům, kteří zde  ukazali svou houževnatost s prvního poločasu a zvítězili 5:4 a odvezli si dva body.



Sestavy


TJ Holoubkov
O. Lukáš [-] - F. Ineman [-] (82. T. Řehák [-] ) , A. Dragoun [-] , J. Zajíček [-] , M. Ineman [-] (87. M. Šváb [-] ) , T. Teplý [-] , T. Aubrecht [-] (65. M. Rada [-] ) , T. Huml [-] , T. Jankovský [-] , P. Procházka [-] , M. Auterský [-]

TJ Spartak Strašice
R. Paur [-] - P. Harčarik [-] , J. Vildmon [-] - R. Štych [-] , M. Šípek [-] - J. Sommer [-] (90. T. Hahner [-] ) , M. Pipich [-] - Š. Huttr [-] , V. Šlapák [-] (1. M. Hrabal [-] ) , L. Pigula [-] (74. P. Klír [-] ) , M. Huttr [-]

ŽK: 10. M. Auterský , 27. T. Teplý , 39. A. Dragoun , 65. T. Aubrecht , 88. T. Jankovský - 21. M. Hrabal , 54. J. Vildmon , 89. J. Sommer .
Místo: Holoubkov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HUCL Lukáš - PICEK Lukáš, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.