0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby patřilo Havlíčkovu Brodu


Branky


11. J. Bajer , 46. D. Trinh
9

Derby ve Ždírci rozhodly dvě branky hostů v prvním poločase. Domácí ani druhý domácí zápas nedohráli v plném počtu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Okresní derby odvěkých rivalů začalo nervózně. Soupeři se oťukávali a fotbal spíše boj než hra. Domácí, kteří zatím nezískali ani bod pozorně bránili a každou možnost k rychlému brejku využívali. Hosté se snažili domácí presovat, ale ti se tomu poměrně zdatně bránili. Po deseti minutách hry dostal dobrý míč do lajny Kučera, připravil si ho pro dobrou přihrávku a tu servíroval Bajerovi. Pro toho to už nebyl takový problém si s nabídnutou šancí poradit - 0:1. Hosté se zklidnili a domácí začali více vystrkovat růžky. Bohužel pro ně si s dobrou gólovou šancí neporadil Vopršal. Blížící se konec první půle přinesl dva zajímavé momenty. Nejprve se o vzruch postaral hlavní arbitr Rýgl. Po jedné z akcí hostí ukázal domácímu Málkovi červenou kartu. A začalo pátrání za co vlastně byla. Akci totiž hosté normálně dokončili, ale na jejím počátku byl neúspěšný pokus o "zastavení" brodského Cakla skluzem zezadu. Naštěstí pro hostujícího obránce nebyl ten domácí úspěšný. A právě tuto záměrnou snahu o "přerušení" akce posoudil rozhodčí, k údivu asi všech, jako nesportovní. Druhý moment následoval o minutku později a byl ryze fotbalový. To když odražený míč na velké vápno uklidil hostující David Trinh nekompromisně do sítě branky Ždírce - 0:2.

Hosté si vedení pohlídali

Karty do druhého poločasu byly rozdány jasně. Domácí v deseti neměli co ztratit a hosté si hlídali svůj náskok. Přesně podle těchto not se odvíjel celý druhý poločas. Skóre se už neměnilo, a proto si brodský Slovan veze po mnoha letech ze Ždírce všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Michal Votava (trenér): Tradičně ním trvalo, než jsme se do zápasu dostali. Zase jsme jako první dostali branku. Po zvláštním vyloučení jsme ve druhé půli soupeře zatlačili, ale v koncovce nám to nejde.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Josef Soural (trenér): Samozřejmě jsme velice spokojeni s bodovým ziskem. V derby utkání nám hra trochu vázla, ale v koncovce jsme byli úspěšnější a to rozhodlo. Dobrý výkon podala stopérská dvojice a gólman Soukal.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Javorski [-] - J. Málek [-] , J. Fikar [-] , V. Bureš [-] (30. P. Klimeš [-] ) , D. Pelikán [-] - P. Novotný [-] , M. Vopršal [-] , P. Pátek [-] (46. D. Balog [-] ) , M. Najman [-] , J. Novotný [-] , J. Šrámek [-] -

FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - V. Novák [-] , R. Turek [-] , A. Dejl [-] , M. Cakl [-] - D. Fikar [-] , D. Trinh [-] , V. Hloušek [-] (60. J. Coufal [-] ) , J. Bajer [-] (77. J. Pabousek [-] ) - J. Kučera [-] , J. Žíla [-] (90. L. Bouma [-] )

ŽK: 60. M. Najman , 70. J. Fikar , 90. P. Novotný - 15. J. Kučera , 31. D. Trinh , 57. J. Bajer , 83. J. Žíla , 87. J. Coufal . ČK: 44. J. Málek .
Hráči zápasu: J. Bajer , J. Kučera , P. Soukal .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: RYGL Luboš - NÁPRAVNÍK Jan, ČAMPIŠOVÁ Natálie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Radka Vazačová
Tip experta: remíza

Další derby tohoto kola. Ždírec ještě nebodoval a už musí zabrat.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů