2:2
(0:2)
36. N. Wybraniec (vl.)
45. T. Prokeš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:30

9.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Trenérovy trumfy přinesly domácím alespoň bod!


Branky


55. P. Rubý , 90. J. Koňařík - 36. N. Wybraniec (vl.) , 45. T. Prokeš (p.)
7

Vstup do letošního ročníku Moravskoslezské fotbalové ligy se hostům nevydařil. V minulých dnech došlo dokonce na výměnu trenéra. Do funkce přišel zkušený Alois Skácel, kterého známe z nedávného působení v Hlučíně a taky v Opavě. Ukázalo se, že dobře zná i kvalitu domácích a naordinoval svým svěřencům taktiku, která na domácí platila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 4. minutě zakončil svůj průnik obranou hostů Labuda, ale brankář Polepil se překvapit nenechal. Do 10. minuty kopali hosté celkem 6 rohových kopů, ale bez gólového efektu, tu největší šanci zazdil Glushach. Ve 12. minutě se řítil na branku hostů Blahuta, ale jeho střelu srazil obránce Žalud na rohový kop. V 16. minutě nestačila domácí obrana zastavit bleskový brejk Russmanna, jeho střela podél celé branky však olízla jenom levou tyč! Po půlhodině rozehráli domácí Rončka se Skrochem parádní akci, ale Blahutova dělovka zasvištěla těsně na břevnem! Ve 33. minutě se zaskvěl brankář Chvěja po akci Kočíka a pohotové hlavičce Goncalvese. Hosté se radovali ve 36. minutě, přízemní střelu Krakovčíka srazil nešťastně Wybraniec do vlastní branky – 0:1… Domácí odpověděli útokem ve 39. minutě, ale brankář Polepil si se střelou Labudy poradil. Další pohroma přišla pro domácí ve 45. minutě, průnik hostujícího útočníka zastavil Massaniec faulem a z nařízené penalty se Prokeš gólem do šatny nemýlil – 0:2! Do 2. poločasu nastoupil Rubý a uvedl se parádně. V 55. minutě jeho fantastická střela vymetla pravou šibenici hostující branky a vrátila domácí do zápasu – 1:2! Těžký okamžik prožil brankář Chvěja v 57. minutě, své podklouznutí však napravil skvělým zákrokem a Moučka se z gólu neradoval! Hosté mohli své vedení pojistit v 74. minutě, průnik Okleštěka však Papež v gól nepřetavil. Gólem neskončila po výtečném zákroku Chvěji ani šance Moučky v 80. minutě. Domácí trenér poslal v 80. minutě na hřiště druhé trumfové eso, jak se ukázalo Koňařík byl hrdinou závěrečné desetiminutovky. V 85. minutě založil akci po které však hlavička Kubíka minula cíl. Na světelné tabuli naskočila 90. minuta. Hosté se už radovali z plného bodového zisku, ale výbuch nadšení zažili domácí. Koňaříkova dělovka téměř zlomila ruce hostujícího brankáře a ke zděšení hostů a radosti domácích zapadla do sítě – 2:2!  Závěrečné minuty nastavení už změnu skóre nepřinesly a utkání tak skončilo dělbou bodů!  

 

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký:: „Chtěli jsme vyhrát, ale nakonec jsme získali alespoň bod, který je doslova zlatý. Soupeř nás v 1. poločase doslova válcoval, byli běhaví, chtěli hát, chtěli tady vyhrát! My jsme dělali neuvěřitelné hrubky, dali si dokonce vlastní gól! Druhý jsme dostali z penalty která byla jasná. Změna naší hry přišla až příchodem Rubého ve 2. poločase. Ten nás nádherným gólem ze třiceti metrů vrátil do hry. Své další šance soupeř naštěstí nevyužil a tak jsme se po rohu hostů a výkopu Chvěji který Skroch prodloužil na Koňaříka nakonec radovali z jednoho bodu“!

1. SC Znojmo FK
Alois Skácel: „Přijeli jsme s odhodláním po bodovém zisku. První poločas se nám vydařil, byli jsme lepší než domácí. Ve 2. poločase nám asi po dlouhé cestě začaly ubývat síly, ztráceli jsme hodně míčů, ale přesto jsme si šance vytvořili a mohli jsme zápas rozhodnout dříve.Závěr jsme si zkomplikovali sami a dostali zbytečný gól. Na druhé straně je pozitivní, že po sérii prohraných zápasů začínáme konečně bodovat a to je pro nás do dalších zápasů to nejdůležitější“!



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Massaniec [-] , A. Rončka [-] , V. Wojatschke [-] (68. O. Kubík [-] ) , D. Skroch [-] , N. Wybraniec [-] , J. Vrána [-] , F. Labuda [-] (59. P. Latka [-] ) , M. Blahuta [-] (46. P. Rubý [-] ) , T. Moravec [-] , A. Karčmář [-] (80. J. Koňařík [-] )

1. SC Znojmo FK
A. Polepil [-] - M. Krakovčík [-] (90. M. Březina [-] ) , D. Moučka [-] , T. Prokeš [-] , M. Goncalves [-] , D. Kočík [-] , Y. Glushach [-] , T. Okleštěk [-] , R. Russmann [-] , M. Papež [-] , Š. Žalud [-]

ŽK: 73. P. Latka , 78. T. Moravec , 91. J. Koňařík - 56. M. Krakovčík , 62. R. Russmann .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: Soukal Bedřich - KOTALA Filip, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích