P. Rubý 78.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2021 17:00

6.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Domácí překvapili favorita a slaví další vítězství!


Branky


78. P. Rubý
4

Report a fotky nám poslal Petr Krömer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se netají svým cílem vyhrát letošní ročník MSFL. Do Dolního Benešova přijeli ověnčeni „bramborovými medailemi“ které jim patří za 4. místo v aktuální tabulce. Jak to však nejednou ve fotbale bývá, roli favorita v dnešním duelu nezvládli! Už ve 2. minutě zakončil své sólo Pecuch střelou, kterou však stačil brankář Stŕalka instinktivně vyrazit na rohový kop. V následujících minutách se hrálo „nahoru – dolů“, ale pozorné obrany na obou stranách útočníky do gólových šancí nepustily. Po půlhodině se do nadějné šance dostali domácí, ve 33. minutě rychlý brejk Pecucha zakončil pohotovou střelou Vrána, ale branku přestřelil. Ve 36. minutě se prošel obranou hostů znovu Pecuch, na jeho přízemní centr však Kubík nedoskočil. Domácí se z gólu neradovali ani ve 38. minutě, po rohovém kopu Karčmáře však střelu Rubého odvrátil znovu na roh obránce Hajnoš. Druhý poločas postupně ovládli hosté. V 56. minutě po rohu Varadiho pálil Baďura, ale brankář Baránek skvělým zákrokem gólu zabránil. V 59. minutě zradila koncovka Ožvoldu. Domácí odpověděli rychlým útokem v 64. minutě, Latka hned po příchodu na hrací plochu uvolnil skvěle Rubého, ale jeho volej přilepil gólman Střalka na svou hruď! Střalka se vyznamenal i v 67. minutě, když kryl pohotovou střelu Wybraniece po kolmici Rubého. Z protiútoku Varadiho v 68. minutě zradila střelecká muška Dziubu, který ve vyložené šanci branku přestřelil…Varadi byl i autorem dalšího brejku hostů v 72. minutě, dělovku Ožvoldy však Massaniec stačil vykopnout z brankové čáry do bezpečí. Ochozy vybuchly nadšením v 78. minutě. Karčmář rozehrál brilantně rohový kop a nevídaný volej Rubého skončil v síti bezmocného gólmana Střalky – 1:0!  Hosté se v závěrečné desetiminutovce snažili o vyrovnání. Blízko k tomu byli v 83. minutě, po rohovém kopu Vradiho však ani tentokrát Ožvolda netrefil cíl. Závěr zápasu zvládli domácí skvěle, a tak se po závěrečném hvizdu radovali ze zisku cenného skalpu velkého favorita a plného bodového zisku!  



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
domácí Marcel Melecký:: „Zranění několika hráčů nás trápí, ale dnes jsme se s tím dokázali poprat. Vstup do zápasu nám vyšel. Už ve 2. minutě jsme byli blízko gólu po akci Pecucha. Celý poločas jsme měli územní převahu, soupeře jsme do ničeho nepustili, ale ani my jsme nebyli v koncovce úspěšní. Ve 2. poločase se obraz hry změnil, soupeř nás dostal pod tlak, ale gól nedal. Nám se to podařilo, a tak se radujeme z cenného vítězství“!

FC Vratimov
Hostující Filip Racko:: „První poločas jsme nepochopitelně promrhali. Druhý už nějak vypadal podle našich představ, vytvořili jsme si několik gólových šancí, gól jsme však nedali. Paradoxně jsme však gól inkasovali, a to nás stálo ztrátu dalších bodů“!



Sestavy


FC Dolní Benešov
V. Baránek [-] - P. Rubý [-] , A. Rončka [-] , J. Massaniec [-] , A. Karčmář [-] , D. Skroch [-] , N. Wybraniec [-] , J. Vrána [-] (83. V. Wojatschke [-] ) , M. Pecuch [-] (89. D. Sobek [-] ) , T. Moravec [-] , O. Kubík [-] (64. P. Latka [-] )

FC Vratimov
A. Střalka [-] - M. Igbinoba [-] , M. Hladík [-] , D. Dziuba [-] , V. Hajnoš [-] , D. Demianenko [-] , A. Varadi [-] , R. Baďura [-] (63. L. Kundrátek [-] ) , J. Hruška [-] , J. Klejnot [-] (69. M. Bzirský [-] ) , D. Ožvolda [-]

ŽK: 88. V. Wojatschke - 76. A. Varadi .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - MAREK Daniel, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích