1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.07.2021 17:30

1.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Domácí s pomocí rozhodčího uhráli remízu


Branky


0

Ještě v týdnu to vypadalo, že dlouholetý účastník MSFL nový ročník vůbec nezahájí! Jak se však říká, konec dobrý – všechno dobré, a tak se s pomocí SFC Opava a FC Baníku Ostrava podařilo doplnit kádr mužstva o nové tváře. Nově sestavené mužstvo po jednom společném tréninku odjelo ke své premiéře na horkou půdu do Velkého Meziříčí.

 

Reportáž z utkání nám zaslal Petr Krömer, děkujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr poločasu ovlivnila hrubka sudího

 Úvodní čtvrthodinka zápasu skončila pro domácí šokem. V 15. minutě rozehrál Rubý brilantně přímý kop a po hlavičce Kubíka hosté vedli – 0:1! Než se domácí z této sprchy vzpamatovali museli odvrátit další gólové nebezpečí. V 19. minutě založil útočnou akci Koňařík, Wojatschke ještě prodloužil balón a Labudu a od pohromy zachránil domácí skvělý gólman Kolář. Ten se stal hrdinou i ve 22. minutě, když zkrotil pumelici Labudy. Domácí se do první vyložené šance dostali ve 25. minutě, akci Demetera zakončil dělovkou Nedvěd, ale fantastický zákrok Baránka vyrovnání odmítnul. Ve 31. minutě stálo štěstí na straně hostů, únik Nedvěda skončil střelou podél celé branky, Plichta však ani skluzem balón do branky hostů nedostal. Ve 34. minutě kopal Demeter ze dvaceti metrů přímý kop, branku hostů však neskutečně přestřelil. Ve 38. minutě děkovali domácí pánubohu, Labudovu střelu tečoval domácí obránce a gólovou pohromu odvrátil Mucha, který stačil vykopnout balón z brankové čáry do bezpečí! Gólem neskončila ani střela domácího Dolejše, která ve 40. minutě minula levou šibenici. Ve 47. minutě hosté marně reklamovali neskutečný „kiks“ hlavního rozhodčího, který velkoryse toleroval faul domácího hráče na obránce hostů (zatažením za ruku k zemi), a po něm skončil centr na hlavičce Plichty, který takový dárek neodmítnul – 1:1.

Ke změně skóre nedošlo

Ve 2. poločase se obě mužstva snažila o změnu nerozhodného stavu, ale diváci se už dalšího gólu nedočkali. V 60. minutě si na centr Demetera naskočil Dolejš, ale jeho hlavička cíl minula. Stejně skončila i hlavička Urbánka po rohovém kopu Nedvěda v 63. minutě. Vedení hostů odmítnul brankář Kolář v 66. minutě po brejku Blahuty s Latkou a střelou Pecucha. V 70. minutě skvělý Baránek v brance hostů připravil o gólovou radost Komínka. Stav se neměnil ani v 74. minutě po akci domácích Pavlíka s Plichtou a na druhé straně v 77. minutě po střele hostujícího Blahuty. Úvodní zápas tak skončil dělbou bodů, která však nepotěšila trenéra domácích Šimáčka.

 

ZÁZNAM PRVNÍHO POLOČASU JE MOŽNÉ SHLÉDNOUT ZDE (druhý poločas kvůli technickým výpadkům nebyl zaznamenán).



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček, trenér: Vstup do zápasu jsme měli dobrý, ale zabrzdil nás gól hostů. Naštěstí jsme neinkasovali po šancích hostů druhý. Postupně jsme si vypracovali gólovky i my, ale bez efektu. Štěstím pro nás bylo, že jsme před odchodem do šatny vyrovnali. Ve 2. poločase jsme chtěli zápas rozhodnout, ale vyhrát mohli i hosté. Tak si myslím, že remíza je spravedlivá , já jsem z ní zklamaný, protože doma se má vyhrávat.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký, trenér: Po tom, co jsme prožívali v tomto týdnu si myslím, že remíza je zlatá. V 1. poločase jsme si vytvořili dokonce více příležitostí než soupeř. Dali jsme krásný gól, vedli 1:0 a měli jsme po střelách Labudy i další gólovky. Domácí vyrovnali jenom díky rozhodčímu, který nepochopitelně neodpískal jasný faul na našeho bránícího Kubíka, kterého stáhnul k zemi domácí útočník. Akce pokračovala a skončila vyrovnávacím gólem! Naše kluky ani tato křivda nesrazila, naopak i ve druhé půli jsme byli domácím důstojným soupeřem. Šance byly na obou stranách, soupeř byl lepší, ale myslím si, že jsme si minimálně bod právem zasloužili



Sestavy


FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - M. Puža [-] , J. Urbánek [-] (80. M. Malata [-] ) , M. Pavlík [-] , D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , A. Plichta [-] , J. Nedvěd [-] , R. Šuta [-] (66. M. Bouček [-] ) , P. Dolejš [-] , P. Mucha [-]

FC Dolní Benešov
V. Baránek [-] - O. Kubík [-] , N. Wybraniec [-] , F. Labuda [-] (49. P. Latka [-] ) , M. Pecuch [-] , M. Blahuta [-] (80. P. Hrdlička [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , J. Massaniec [-] , J. Koňařík [-] , V. Wojatschke [-] (46. D. Sobek [-] )

ŽK: 28. D. Komínek , 39. M. Puža , 91. P. Dolejš - 12. N. Wybraniec , 34. J. Koňařík , 95. V. Baránek .
Počet diváků: 284. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - DENEV Alex, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.