2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 11:00

8.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO ´: Jan Rezek vstřelil dvě branky, které stačily Teplicím na remízu s Jabloncem


Branky


23. J. Rezek , 46. J. Rezek - 46. D. Nykrín , 60. J. Diviš
4

Vyrovnané utkání mezi béčky Teplic a Jablonce skončilo nerozhodně. Diváci viděli čtyři branky a kvalitní hru na obou stranách. Hosté dokázali dvakrát dorovnat domácí vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Rezkovu branku hosté odpověděli

První vážnější příležitosti mělo domácí mužstvo. Nejprve střílel z dálky Bulmaga, ale brankář Vajner byl připravený a o chvíli později zakončoval ve vyložené šanci po centru Vobeckého hlavou nad branku T. Vachoušek. V 17. minutě zahrozili i hosté. Diviš zkoušel střelu na přední tyč, ale Němeček byl pozorný a vyrazil míč na roh. Ve 23. minutě přihrával za obranu hostů Vobecký, hostující bek chtěl zahrát malou domů, ale jeho úmysl přečetl zkušený Jan Rezek, získal míč a střelou vedle brankáře Vajnera otevřel skóre utkání, 1:0. Po půlhodině hry přihrával ve vápně Bulmaga na Vobeckého a brankář Vajner měl co dělat, aby míč vytěsnil. V nastavení první půle hostující Diviš vyslal přihrávku do vápna, na tu si naběhl David Nykrín a nadvakrát překonal Němečka, 1:1.

Jablonec opět smazal teplický náskok

Hned v úvodu druhého poločasu vhodil domácí bek Hora dlouhý aut do vápna, míč se poté dostal na hranici velkého vápna, kde číhal Jan Rezek, který okamžitě vystřelil a trefil se přesně do šibenice, 2:1. Hosté se poté snažili o vyrovnání a byli aktivnější. V 60. minutě zahrával přímý kop Daníček, jeho centr si našel Jaroslav Diviš a hlavou srovnal na 2:2. V 80. minutě pálila nebezpečně z vápna ikona domácích Admir Ljevakovič, ale Vajner se proti jeho bombě k tyči vyznamenal. Na druhé straně střílel nebezpečně Daníček, ale i Němeček míč za svá záda nepustil. 

 

Zdroje: Web FK TepliceWeb FK Jablonec

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Teplice B
Ladislav Jamrich - trenér: Bod samozřejmě bereme, ale vzhledem k vývoji utkání jsme mohli získat i body tři. Za poslední tři ligová kola jsme uhráli dva body a vždy jsme byli v podstatných statistických datech lepším a produktivnějším týmem, ale ve fotbale rozhoduje jen a pouze větší počet vstřelených branek. Mrzí mě, že nemáme alespoň o 3 body více, ale věřím, že když kluci nesleví z náročnosti a vlastní každodenní pracovitosti, budou v dalších utkáních spravedlivě odměněni i bodově. Musím pochválit naše mladé hráče, kteří naskočili do základní sestavy po dvouzápasovém výpadku, kdy jsme byli doplnění v reprezentační pauze o některé hráče z A-týmu. Těší mě, jak se "mladé pušky" popasovali s kvalitním soupeřem a rozhodně ukázali svůj budoucí potenciál pro dospělý fotbal. Mám také radost z Honzy Rezka, který se mohl po utkání s Bohemians urazit, kdy byl za stavu 1:2 zbrkle mým chybným rozhodnutím střídán, ale on ukázal charakter a jeho výkon okořeněnými dvěma krásnými brankami patřil k ozdobám dnešního zápasu.

FK Jablonec B
Tomáš Čížek - asistent trenéra: Zápas to byl vyrovnaný a asi mu i remíza sedí. Jsem spokojený s tím, jak jsme ten zápas odehráli, od Teplic i od nás to mělo kvalitu a tempo.



Sestavy


FK Teplice B
L. Němeček [-] - A. Ljevakovič [-] , D. Procházka [-] (90. J. Kovalčík [-] ) , V. Bulmaga [-] , J. Hora [-] , M. Lukáš [-] , J. Rezek [-] , T. Vachoušek [-] (74. M. Vachoušek [-] ) , L. Liška [-] (74. S. Kočka [-] ) , M. Vobecký [-] , V. Čítek [-]

FK Jablonec B
T. Vajner [-] - D. Skuhravý [-] (5. B. Břenek [-] ) , D. Nykrín [-] (61. M. Kinčl [-] ) , T. Smejkal [-] (90. M. Štěpánek [-] ) , P. Haitl [-] (61. V. Werani [-] ) , N. Daníček [-] (90. O. Podzimek [-] ) , -. Ali [-] , M. Černák [-] , J. Diviš [-] , S. Munzar [-] , F. Koblížek [-]

ŽK: 53. J. Hora , 57. L. Liška .
Hráči zápasu: J. Rezek - J. Diviš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Starý Dominik - DOHNAL Lukáš, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů