K. Houha 33.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 10:15

8.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany se rozešly smírně s béčkem Mladé Boleslavi


Branky


4

Zbuzany sice z poháru vyřadily Liberec, ale v soutěži se jim příliš nedaří. Nyní doma jen ramizovaly s béčkem Mladé Boleslavi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rychle odpověděli na vedoucí branku hostů

Hosté byli na začátku zápasu aktivnější v 6. minutě střílel Jirásek a brankář Soukup musel vyrážet na rohový kop. Po čtvrthodině hry zakončoval po Moravčíkově přihrávce opět Jirásek, tentokrát branku těsně minul. Ve 22. minutě střílel těsně vedle branky hostující Moravčík. Poté se ke slovu dostali také domácí. Agyeman a Houha překonal hostujícího brankáře, jenže obránce Šimek míč vykopl z brankové čáry. V pokračující akci se k míči dostal Pouček a trefil tyč hostující branky. Ve 30. minutě vyslal agilní Jirásek kolmici za obranu, na kterou si naběhl Vojtěch Stránský a přehodil vybíhajícího brankáře Soukupa, 0:1. Ve 33. minutě domácí vhazovali aut, míč si vzal Eichler, prošel až do vápna Boleslavi, přihrál a Karel Houha střelou z voleje srovnal na 1:1. Ve 42. minutě ještě jednou zahrozili hosté, Jirásek přihrával a Mužíkovu střelu dokázala domácí obrana zblokovat.

Hosté měli více šancí, ale nerozhodli

Druhý poločas nabídl tuhý boj o každý metr hřiště. I tak bylo k vidění několik šancí. V 57. minutě střílel Mužík a Soukup předvedl skvělý zákrok. V 64. minutě zahrával domácí Studnička přímý kop, Zákostelský hlavičkoval a brankář Lichtenberg vytáhl míč mířící pod břevno jeho branky. V závěru již měli šance pouze hosté. Brankář Soukup ale již nekapituloval, a tak se body dělily.

 

Zdroj: Web FK Mladá Boleslav

Redakčně upraveno.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
L. Soukup [-] - J. Zákostelský [-] , T. Novák [-] , D. Eichler [-] , P. Hampl [-] (76. J. Jonáš [-] ) , P. Eliáš [-] (46. A. Borkovec [-] ) , L. Pouček [-] , J. Schneider [-] (46. J. Nováček [-] ) , Š. Studnička [-] , B. Agyeman [-] , K. Houha [-]

FK Mladá Boleslav B
K. Lichtenberg [-] - M. Jirásek [-] , M. Hönig [-] (68. T. Majer [-] ) , M. Bejbl [-] , M. Vlk [-] , V. Stránský [-] , D. Komárek [-] , M. Leitl [-] , L. Mužík [-] , N. Moravčík [-] (83. M. Novotný [-] ) , D. Šimek [-]

ŽK: 25. K. Houha - 70. D. Komárek , 84. M. Bejbl .
Hráči zápasu: L. Soukup - D. Šimek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - DUDA Miroslav, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů