K. Hasil 49.
M. Vobecký 67. (p.)
2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 11:00

6.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V duelu béček Teplic a Liberce se zrodila remíza.


Branky


49. K. Hasil , 67. M. Vobecký (p.) - 53. J. Matoušek (p.) , 81. J. Matoušek
3

Na každé straně jedna penalta a na každé straně jeden hráč, který se podílel na obou brankách svého mužstva. Tak lze charakterizovat utkání béček Teplic a Liberce. Obě mužstva měla díky reprezentační přestávce mnoho posil z áčka. Domácí Trubače, Fortelného a další, hosté Matouška, či hosta z italské Verony Slováka Tuptu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky se diváci v první půli nedočkali

V 9. minutě se do šance dostal domácí Vondrášek, ale sám před Vliegenem neuspěl. Hra se hned obrátila na druhou stranu, kde střílel Tupta, jehož tečovaný pokus těsně minul domácí branku. Ve 13. minutě zahrával domácí Trubač roh, Hasil hlavičkoval a Vliegen vyrazil na další rohový kop. O chvíli později pálil Fortelný a jeho střela proletéla těsně vedle branky Liberce. Ve 28. minutě vybojoval míč Kodad a Vondrášek zakončoval do odkryté branky, ale pod nohy se mu vrhnul hostující bek a zakončení překazil. Ve 37. minutě se před domácí brankou zjevil Diamé, ale jeho zakončení Němeček reflexivně vyrazil. 

Dvě branky na každé straně.

Ve 49. minutě zahrával domácí Trubač přímý kop na zadní tyč, tam byl připravený Vobecký, který obločkem poslal míč skrz malé vápno a na druhé tyči jej do sítě hlavou dorazil nekrytý Karel Hasil, 1:0. V 53. minutě rozhodčí odpískal hru rukou uvnitř pokutového území Teplic a nařídil penaltu. Tu dokázal proměnit Jan Matoušek a bylo srovnáno, 1:1. V 63. minutě napřáhl ke střele z dálky domácí Vobecký a jeho projektil skončil na břevně. V 67. minutě byl ve vápně faulovaný domácí Kodad a rozhodčí nařídil penaltu také pro Teplice. Tu s přehledem proměnil Marek Vobecký, 2:1. V 81. minutě Jan Matoušek prošel okolo několika hráčů podél šestnáctky a krásnou střelou na přední tyč vyrovnal na 2:2. V 88. minutě mohli domácí rozhodnout, ale střídající Vachoušek po přihrávce Kodada trefil pouze brankáře a z následující akce těsně minul míč další střídající hráč Procházka. Pohledné utkání s mnoha šancemi tak skončilo dělbou bodů.

 

Zdroje: Web FK TepliceWeb FC Slovan Liberec

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Liberec B
Petr Myslivec - trenér: Obě mužstva nastoupila posílena o hráče A-týmů a na hře to bylo znát. Šlo o kvalitní, fyzicky náročné utkání s hodně šancemi na obou stranách. Do utkání jsme vstoupili hodně aktivně, vypracovali jsme si šance, ale soupeř nás trochu přibrzdil zahráváním standardních situací a rohů. Ze hry si ovšem prakticky šance nevytvářel, na druhé straně své příležitosti nevyužili Diamé a Tupta. Mohli jsme být jen smutní, že jsme nevyhráli první půli. Po přestávce děj ovlivnily některé situace, úvodní branku jsme inkasovali po standardní situaci, kdy byl faulován náš stoper Justen Kranthove. Rozhodčí branku uznal. Hráči se nenechali rozhodit a brzo jsme odpověděli. Po krásné akci jsme kopali roh, jeden z hráčů Teplic zahrál rukou a Jan Matoušek proměnil penaltu, což nás dostalo do sedla. Nicméně sudí po sporném souboji Bíny s útočníkem nařídil pokutový kop i na druhé straně, opět jsme prohrávali. Síla mužstva se ukázala, zabrali jsme a srovnali jsme krásnou druhou brankou Matouška. Za přístup, práci, bojovnost a chuť jsme si bod určitě zasloužili, jen škoda, že jsme neproměnili šance během první půle, mohlo to být veselejší. Nejvýraznějšími postavami byli dvougólový Matoušek a brankář Vliegen, který nás v klíčových chvílích výrazně podržel. Za předvedenou hru si každopádně pochvalu zaslouží všichni.



Sestavy


FK Teplice B
L. Němeček [-] - A. Ljevakovič [-] , L. Kodad [-] , J. Hora [-] , J. Rezek [-] (83. M. Lukáš [-] ) , K. Hasil [-] , T. Vondrášek [-] (77. D. Procházka [-] ) , J. Fortelný [-] (83. M. Vachoušek [-] ) , D. Trubač [-] , M. Vobecký [-] , V. Čítek [-]

FC Slovan Liberec B
O. Vliegen [-] - M. Bína [-] , J. Kranthove [-] , O. Lehoczki [-] , L. Tupta [-] , T. Polyák [-] (86. J. Málek [-] ) , K. Michal [-] , A. Diamé [-] (60. M. Kazda [-] ) , J. Matoušek [-] , A. Yuzvak [-] (72. O. Valenta [-] ) , D. Gembický [-]

Hráči zápasu: M. Vobecký - J. Matoušek .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: OPOČENSKÝ Vojtěch - FIŠER Miroslav, MAIELLO Francesco.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích