S. Šimek 80. (p.)
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 10:15

3.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Živanice díky hattricku Petruse vyhrály derby v Pardubicích


Branky


80. S. Šimek (p.) - 5. L. Polák , 34. D. Petrus , 39. D. Petrus , 50. D. Petrus
5

Východočeské derby mezi béčkem Pardubic a Živanicemi rozhodl hattrickem David Petrus.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivní hosté, domácí své šance nedali

Již v 5. minutě se hosté dostali do vedení. Lukáš Polák z hranice šestnáctky vystřelil a míč skončil v síti, 0:1. Po čtvrthodině hry mohlo být srovnáno, to by ale musel Sokol překonat brankáře Frydrycha, což se mu nadvakrát nepovedlo. Ve 34. minutě unikl domácí obraně Pánek, zvolil ještě přihrávku a David Petrus z otočky zvýšil na 0:2. Ve 39. minutě dostal David Petrus přihrávku od Nikodema a určil poločasový stav 0:3.

Petrus dokonal hattrick

Po nástupu do druhé půli mohli domácí snížit Lee vyzval ke skórování Vítka, ale jeho zakončení bylo příliš slabé. V 50. minutě si vybral slabší chvilku domácí gólman Hrnčíř, který špatně rozehrál, míč zachytil David Petrus , který jednoduše dostal míč do brány a zkompletoval hattrick, 0:4. V 80. minutě se po faulu na domácího Leeho kopala penalta. Alespoň čestný úspěch Pardubic z ní zařídil Samuel Šimek, 1:4. Utkání se poté již pouze dohrávalo. Živaničtí využili téměř všechny chyby domácích a díky lepší produktivitě zaslouženě vyhráli.

 

Zdroje:Web FK PardubiceWeb TJ Sokol Živanice

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Pardubice B
Kamil Řezníček - trenér: Zkušený a kvalitní soupeř nám dal lekci z produktivity a proto si zaslouženě připsal tři body. My jsme byli možná více na míči a měli jsme více ze hry, ale když neproměníme vyložené brankové příležitosti, nemůžeme pomýšlet na zisk bodů. Utkání jsme výsledkově nezvládli a rovněž naše chování v defenzivní činnosti nutí k zamyšlení. Musíme si vzít z tohoto utkání ponaučení a pokusit se v dalším zápase napravit reputaci a získat ztracené body z domácího prostředí.

TJ Sokol Živanice
Roman Oliva - trenér: David odehrál výborné utkání už před týdnem a teď to potvrdil také gólově. Klobouček! Musím říct, že první poločas byl z naší strany výborný. Chtěli jsme do utkání vstoupit co nejlépe, chtěli jsme hrát tak, aby to domácí museli otevřít a my mohli chodit do brejkových akcí a to se myslím povedlo nad míru.



Sestavy


FK Pardubice B
Š. Hrnčíř [-] - J. Halász [-] (72. S. Řehák [-] ) , M. Vít [-] , P. Sokol [-] , J. Prosek [-] , P. Kurka [-] , S. Šimek [-] (86. O. Hajník [-] ) , L. Dufek [-] (70. T. Formáček [-] ) , V. Sychra [-] (46. S. Lee [-] ) , A. Nemšovský [-] , . Da [-] (46. O. Vítek [-] )

TJ Sokol Živanice
L. Frydrych [-] - L. Kopecký [-] (22. J. Nikodem [-] ) , D. Pánek [-] (64. J. Gašpar [-] ) , S. Langr [-] , P. Václavek [-] , L. Polák [-] , D. Petrus [-] (64. P. Štěpánek [-] ) , M. Buriánek [-] , T. Kakrda [-] (86. F. Pánek [-] ) , A. Zavřel [-] (64. D. Formáček [-] ) , M. Spěvák [-]

ŽK: 68. A. Nemšovský - 31. A. Zavřel , 67. M. Buriánek .
Hráči zápasu: D. Petrus .
Počet diváků: 278. Rozhodčí: Raplík Lukáš - KRUPKA Pavel, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Janovský

Expert: David Petrus
Tip experta: výhra hostů

Klasické derby, na které se obě strany vždy těší. Na to, že jde o derby, odehráli jsme tam vždy pěkné a férové zápasy na krásném hřišti. Rád se tam vracím. Nevím v jaké sestavě nastoupí Pardubice, my bychom si ale rádi odvezli všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů