5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 10:15

3.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chlumec nadělil Teplicím bůra


Branky


1. T. Labík , 25. T. Bastin , 46. T. Labík , 70. D. Samko , 88. T. Bastin
5

Teplické béčko utržilo ve Chlumci nad Cidlinou debakl 5:0. Utkání mělo od úvodních minut jednoznačný průběh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení hned v první minutě

Domácím se povedl parádní vstup do utkání. Už po 32 vteřinách hry využil chyby v teplické obraně Tomáš Labík, kdy zůstal sám před brankářem Četverikem a nezaváhal, 1:0. V 8. minutě mohli hosté vyrovnat, Rezek vybídl ke skórování Matyáše Vachouška, který přeloboval vybíhajícího gólmana Petra, ale branku těsně netrefil. Ve 25. minutě přišla další hrubka v obraně Teplic, kterou domácí potrestali. Rychlou akci zakončil střelou k tyči Tomáš Bastin, 2:0. Tepličtí mohli snížit ve 33. minutě, kdy si na centr Rezka naskočil Vobecký, ale brankář Petr předvedl vynikající zákrok. Ještě před poločasovou přestávkou měli hosté další šanci. Centr Vachouška ale umístil nabíhající Rezek vedle domácí branky.

Další tři branky v síti Teplic

I do druhého poločasu měli domácí skvělý vstup. Po rychlém brejku ve 46. minutě úspěšně zakončoval z malého vápna do odkryté části branky Tomáš Labík, 3:0. Tato branka hosty dorazila a utkání se proměnilo v domácí exhibici. Další branku přidal v 70. minutě Denny Samko, který zvýšil na 4:0. V 88. minutě dokonal bůra v hostující síti Tomáš Bastin, který zároveň skóre zápasu uzavřel.

 

Zdroje: Web FK Chlumec nad Cidlinou,  Web FK Teplice

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Michal Šmarda - trenér: Povedl se nám úvod utkání, kdy jsme dvakrát využili chyby soupeře. Poté jsme ale vyrobili řadu ztrát a nepřesností ve finální fázi a soupeř začal být nebezpečný. Při jeho největší šanci nás podržel brankář Petr. O přestávce jsme mužstvo zklidnili, začali jsme hrát trpělivě a gól na 3:0 nás definitivně uklidnil. Hráčům děkuji za výkon a za výhru. Bohužel máme po dnešku další dva zraněné, což není vůbec dobré.




Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
R. Petr [-] - T. Bastin [-] , T. Labík [-] , J. Labík [-] (46. J. Mahr [-] ) , M. Holec [-] (60. S. Lukič [-] ) , D. Samko [-] , J. Krčál [-] , O. Žahourek [-] , J. Novotný [-] (68. O. Vaníček [-] ) , D. Finěk [-] , M. Kopáč [-] (77. L. Pánek [-] )

FK Teplice B
L. Četverik [-] - A. Ljevakovič [-] (53. T. Vachoušek [-] ) , D. Procházka [-] , V. Čítek [-] , M. Lukáš [-] , J. Hora [-] (79. J. Kovalčík [-] ) , M. Vachoušek [-] , S. Kočka [-] , M. Vobecký [-] (71. K. Sinu [-] ) , V. Bulmaga [-] , J. Rezek [-]

ŽK: 31. J. Labík , 48. D. Samko .
Hráči zápasu: T. Bastin , T. Labík .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Hodek Jakub - ŠIŠKA Pavel, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: David Petrus
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že určitě vyhrají domácí. Věřím, že klidně i větším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích