J. Šimkovský 56.
T. Tenkl 59. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

3.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velvary zdolaly jablonecké béčko


Branky


56. J. Šimkovský , 59. T. Tenkl (p.)
5

První prohru v sezóně si připsala rezerva Jablonce, když inkasovala ve druhém poločase dvakrát během tří minut a prohrála 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spíše boj, než hra

V první půli byl k vidění bojový fotbal. Branek, ale ani šancí se diváci však nedočkali. Hrálo se především mezi vápny a akce končily nepřestnostmi v předfinální nebo finální fázi. Ani jedno mužstvo nechtělo inkasovat první branku a tak skončil poločas bezbrankovou remízou.

Dvě branky domácích rozhodly

I druhý poločas začal opatrně. Vše změnila 56. minuta, kdy se domácí dostali průnikem podél brankové čáry do vápna, brankář Vajner ještě vyrazil střelu kapináta Vopata, ale na dorážku, ke které se dostal Jakub Šimkovský, již nedosáhl. Velvary se tak dostaly do vedení 1:0. Hned v 59. minutě jablonecký Vošahlík ve svém vápně fauloval Tunga a byl nařízen pokutový kop. V jeho exekuci se postavil Tomáš Tenkl a poslal míč na opačnou stranu, než skákal hostující brankář, 2:0. Jabloneckým hráčům se utkání nepovedlo, což potvzovali i nadále a nevytvořili si téměř žádné šance ke zdramatizování zápasu. Domácí tým si už závěr pohlídal a zvýtězil 2:0.

 

Zdroj: Web FK Jablonec

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



FK Jablonec B
Tomáš Čížek - asistent trenéra: Odehráli jsme nepovedený zápas. Nedařila se nám kvalita na balonu a to bylo hodně ztrát. My máme náš fotbal založený na pohybu, ale i ten tam tentokrát moc nebyl. Soupeř byl nepříjemný, ale kdybychom ten zápase odehráli jako předchozí zápasy, tak jsme to mohli zvládnout i ve Velvarech. Dnes jen dva tři hráči splnili naše očekávání, jinak to bylo spíše špatné. Udělali jsme chyby. Při prvním gólu tam vzniklo přečíslení, přišel vyražený balon doklepnutý do prázdné branky. U druhé branky následoval rychlý protiútok a penalta. Pak už se s tím dalo těžko něco dělat. Kluci sice chtěli, ale chyběla nám kvalita v přechodové fázi, lepší přihrávky, zakončení nebylo prakticky žádné.



Sestavy


Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - J. Havránek [-] , N. Luong [-] , J. Chábera [-] , L. Drozda [-] , L. Pihrt [-] (8. T. Duong [-] ) , L. Vopat [-] , J. Šimkovský [-] , J. Kafka [-] (87. J. Moravec [-] ) , T. Tenkl [-] (81. M. Ptáček [-] ) , D. Šustr [-]

FK Jablonec B
T. Vajner [-] - D. Skuhravý [-] , N. Daníček [-] , -. Ali [-] , V. Werani [-] (46. J. Coufal [-] ) , M. Černák [-] (46. M. Kinčl [-] ) , J. Vošahlík [-] , J. Diviš [-] , O. Rozkovec [-] , S. Munzar [-] (65. D. Nykrín [-] ) , F. Koblížek [-]

ŽK: 12. T. Duong , 69. J. Havránek - 88. -. Ali .
Hráči zápasu: J. Měsíček , J. Šimkovský .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - FIŠER Miroslav, TRSKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: David Petrus
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že to bude vyrovnaný zápas se šťastnějším koncem pro domácí.

Tip: výhra domácích