A. Yuzvak 2.
A. Yuzvak 75.
L. Csáno 87. (p.)
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 10:30

3.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Duel béček ovládl Liberec, který přehrál Bohemku


Branky


2. A. Yuzvak , 75. A. Yuzvak , 87. L. Csáno (p.)
5

Liberec s mladým mužstvem přehrál Bohemku, která byla posílená o několik hráčů áčka v čele s velezkušeným Josefem Jindřiškem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka v úvodu

Domácí předvedli excelentní vstup do utkání. Ve 2. minutě zahrávali rohový kop, míč si převzal Andriy Yuzvak a obloučkem na zadní tyč poslal domácí do vedení. Liberečtí se díky rychlé brance dostali na koně, ale herní převahu nedokázali přetavit v další šance. Hra se postupem času vyrovnávala. Po čtvrthodině utkání zahrozila Bohemka, ale domácí na poslední chvíli odvrátili na roh. Na konci poločasu se do šance dostal domácí Kytka, ale brankář Bačkovský míč mířící do odkryté části branky skvěle vyrazil. 

 

Liberec v závěru pojistil vedení

Klokani chtěli ve druhé půli vyrovnat, ale jejich snaha v úspěchu nevedla. Příležitostí si mnoho nevytvořili především díky vlastním nepřesnostem. V 75. minutě tak udeřili znovu domácí. Andriy Yuzvak vstřelil svou druhou branku v zápase a definitivně otupil hostující tlak. V 87. minutě navíc domácí zahrávali pokutový kop, který s přehledem proměnil Lukáš Csáno a určil tak konečný výsledek 3:0.

 

Zdroje: Web FC Slovan LiberecWeb Bohemians Praha 1905

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Liberec B
Petr Myslivec - trenér: Bohemians se prezentovali jako kvalitní, technické mužstvo, které bylo navíc posíleno o hráče širšího kádru A-týmu včetně legendy Josefa Jindřiška. Prvních dvacet minut jsme hráli velmi dobře, hned v úvodu jsme dali branku, což ovlivnilo ráz začátku zápasu. Mohli jsme trefil i podruhé, což se ovšem nestalo. Následně se hosté osmělili a my se začali ‚strachovat‘ o výsledek. Do druhé půle převzali iniciativu také Pražané, ale gólem na 2:0 jsme utkání zlomili. Z penalty jsme následně přidali třetí branku. Důležité utkání, odpracované, odmakané a tentokrát i s dobrým koncem pro nás. Chtěl bych všem hráčům poděkovat a pochválit je.




Sestavy


FC Slovan Liberec B
O. Vliegen [-] - O. Lehoczki [-] , L. Csáno [-] , R. Černický [-] , M. Kytka [-] (56. J. Winkler [-] ) , T. Polyák [-] , M. Kazda [-] (63. O. Valenta [-] ) , A. Knobloch [-] (80. J. Ješeta [-] ) , A. Yuzvak [-] (80. D. Vyčítal [-] ) , M. Bína [-] , J. Daněk [-]

Bohemians Praha 1905 B
H. Bačkovský [-] - D. Farkaš [-] , J. Koutský [-] (46. L. Musil [-] ) , M. Koubek [-] , P. Vala [-] , M. Nový [-] (70. L. Marhoul [-] ) , D. Vala [-] , P. Jirsa [-] , M. Kadlec [-] , J. Jindřišek [-] (70. F. Mareš [-] ) , V. Novák [-] (63. V. Zeman [-] )

ŽK: 28. M. Kazda , 45. A. Knobloch - 85. L. Musil .
Hráči zápasu: A. Yuzvak .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fojtík Martin - STARÝ Dominik, DUJSÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: David Petrus
Tip experta: remíza

Soudím podle prvních dvou zápasu. Týmy neznám, takže na tipování je to těžké, myslím, že každý si vezme bod.

Tip: výhra domácích